Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καταγγελλία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική βία κατά των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Καταδικάζουν την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην ειρηνική, μαζική συμβολική κατάληψη του κόμβου του Μαρτίνου στην Εθνική Οδό από πολίτες της Λοκρίδας και εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κυριακάκης και Γ. Σταθάς

Καταδικάζουν την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην ειρηνική, μαζική συμβολική κατάληψη του κόμβου του Μαρτίνου στην Εθνική Οδό από πολίτες της Λοκρίδας και εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κυριακάκης και Γ. Σταθάς.

 

Οι βουλευτές με κοινή τους ανακοίνωση καταγγέλλουνν την πολική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση ως αποκλειστικά υπεύθυνους για την εκτροπή αυτή, με αποτέλεσμα οικογένειες και μικρά παιδιά να ψεκαστούν με χημικά, διαδηλωτές κάτοικοι και εργαζόμενοι να ξυλοκοπηθούν, ενώ τα ΜΑΤ απέτρεψαν βίαια ακόμα και το βουλευτή Φθιώτιδας Βασίλη Κυριακάκη από το να συνδράμει ως γιατρός στην περίθαλψη τραυματισμένου πολίτη.

 

«Κανένα σχέδιο εκτροπής και εκφασισμού της κοινωνίας, καμία προσπάθεια καταστολής των αγώνων και τρομοκράτησης του λαού δεν πρόκειται να αποτρέψει την ανατροπή της τροϊκανής αντιλαϊκής κυβέρνησης. Το ξεπούλημα του δημόσιου και εθνικού πλούτου και η επίθεση στον κόσμο της εργασίας θα αποτραπούν από τον  οργανωμένο και συντονισμένο αγώνα των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας» καταλήγει η ανακοίνωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.


Συμπλοκή των ΜΑΤ με τους εργαζόμενους τους ΛΑΡΚΟ από LAMIASTARGR

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο