Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Τέσσερα άτομα αγνοούνται στην Κρήτη στην περιοχή του Γεροποτάμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέσσερα άτομα αγνοούνται στην Κρήτη στην περιοχή του Γεροποτάμου

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ συνδράμουν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Εκτός από σκάφος της ΕΜΑΚ, χρησιμοποιείται και το drone της υπηρεσίας, καθώς το σημείο είναι δύσβατο. 

Όπως είπε στο cretalive o Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα, η 29χρονη οδηγός, ο σύζυγος, ο πατέρας και η μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες ενημέρωσαν οι ίδιοι ότι έχουν παρασυρθεί και κινδυνεύουν να πνιγούν ενώ έδωσαν το στίγμα της περιοχής στην οποία βρίσκονταν.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η οικογένεια επρόκειτο να μεταβεί από το Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή της Πόμπιας.

Εκτιμάται ότι επιχείρησαν να μεταβούν στο χώρο της εκδήλωσης από κάποιον παράδρομο και όχι από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τα νερά χειμάρρου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στη 1.00 τα μεσάνυχτα και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με τη συμμετοχή μεγάλης δύναμης της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και του λιμενικού. Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους χρησιμοποιείται και drone της Πυροσβεστικής

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL