Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυριάκος Σουλιώτης: Δεν περισσεύουν γιατροί του ΕΟΠΥΥ για να απολυθούν!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΓΗΣ

Πολύ επιφυλακτικός σχετικά με τους χειρισμούς, αλλά και τις προθέσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, στο θέμα του ΕΟΠΥΥ εμφανίζεται πλέον ακόμη και ο επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής...

Πολύ επιφυλακτικός σχετικά με τους χειρισμούς, αλλά και τις προθέσεις της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, στο θέμα του ΕΟΠΥΥ εμφανίζεται πλέον ακόμη και ο επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής η οποία συνέταξε και κατέθεσε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη την πρώτη πρόταση για τις αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της ημερίδας την οποία διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 16 Νοεμβρίου ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), ο επίκουρος καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κυριάκος Σουλιώτης εξέφρασε ρητώς και σαφώς την αντίθεση του στις επικείμενες απολύσεις γιατρών από τον ΕΟΠΥΥ:

"Δεν είναι δυνατόν μια μεταρρύθμιση αναγκαία, που θα μας δώσει μια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας σύγχρονη, αξιόμαχη και ολοκληρωμένη, να καταντήσει μια απλή προσπάθεια εκ μέρους της κυβέρνησης προκειμένου να απολυθούν γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Ούτε μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ περισσεύουν ούτε γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουμε την πολυτέλεια να απολυθούν".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις