Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπουρνούς: Θα θυμάμαι τον Φ. Πρωτογερελλή να υποστηρίζει πάντα τις ιδέες του με πάθος

«Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Φρίξο Πρωτογερέλλη. Έναν από τους τελευταίους της δρακογενιάς, εκείνους τους ανθρώπους που κουβάλησαν πάνω τους την ηρωική και ταυτόχρονα δραματική ιστορία της πολύπαθης ελληνικής Αριστεράς», αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει «Θα τον θυμάμαι πάντα να υποστηρίζει τις ιδέες του με πάθος και την ίδια ώρα να απευθύνεται με αγάπη σ' εμάς, τους "μικρούς", που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από παιδιά, από την εποχή του ενιαίου ΣΥΝ και μεγαλώνοντας να συμπορευτούμε στον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια και όλη μου την αγάπη στις αγαπημένες του, Έλλη και Φιφή.»

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς στο Facebook

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Φρίξο Πρωτογερέλλη. Έναν από τους τελευταίους της δρακογενιάς, εκείνους τους ανθρώπους που κουβάλησαν πάνω τους την ηρωική και ταυτόχρονα δραματική ιστορία της πολύπαθης ελληνικής Αριστεράς.

Θα τον θυμάμαι πάντα να υποστηρίζει τις ιδέες του με πάθος και την ίδια ώρα να απευθύνεται με αγάπη σ' εμάς, τους "μικρούς", που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από παιδιά, από την εποχή του ενιαίου ΣΥΝ και μεγαλώνοντας να συμπορευτούμε στον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια και όλη μου την αγάπη στις αγαπημένες του, Έλλη και Φιφή.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις