Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Καταγγελία: Άφησαν ημίγυμνη γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα στην ταράτσα κατάληψης στο Κουκάκι (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταγγελία: Άφησαν ημίγυμνη γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα στην ταράτσα κατάληψης στο Κουκάκι (Video)

Update: Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ διαψεύδει το περιστατικό και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της που μίλησε στον ΑΝΤ1 την επόμενη μέρα "δεν υπήρχαν κουκούλες, ούτε γυναίκα στην ταράτσα". Ωστόσο δεν έχει ακόμα υπάρξει εξήγηση για τις φωτογραφίες αυτές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πιθανολογείται ότι είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Ινδαρές τον οποίο οι αστυνομικοί αφού ξυλοκόπησαν του φόρεσαν την μπλούζα σαν κουκούλα υιοθετώντας πρακτικές Γκουαντάναμο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα τις 19.12.2019 στην φωτογραφία πρέπει να είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης στην ταράτσα του σπιτιού του όπου μετά τον ξυλοδαρμό του οι άντρες της ΕΛΑΣ του φόρεσαν ως κουκούλα την μπλούζα του.

Το συγκλονιστικό βίντεο - μαρτυρία της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ στην ταράτσα του σπιτιού του.

To άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς με οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία υπάρξει από το ρεπορτάζ σχετικά με την εν λόγω φωτογραφία.


Στην κατάληψη στο Κουκάκι συνέλαβαν και άφησαν ημίγυμνη και ξυπόλητη γυναίκα στην ταράτσα. σκηνές που θυμίζουν στρατιωτικές επιχειρήσεις σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη είδαμε και σήμερα στο Κουκάκι. Η τακτική του εξευτελισμού προσαχθέντων και συλληφθέντων συνεχίζεται από την Ελληνική Αστυνομία. 

Αυτή τη φορά, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του nooz.gr, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης στην ταράτσα του οικήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη μία γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά. Την ώρα που το θερμόμετρο ήταν λίγο πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου δυνάμεις της αστυνομίας έβγαλαν έξω δεμένη πισθάγκωνα, σχεδόν ημίγυμνη και ξυπόλητη με κουκούλα στο κεφάλι τη γυναίκα.

Νωρίτερα σήμερ στις κατάληψεις Ματρώζου, Παναιτωλίου, Άρβαλης εισέβαλαν δια της βίας με βόμβες κρότου λάμψης και ειδικά συνεργία οι δυνάμεις καταστολής προσπαθούν αν εκκενώσουν τα κτήρια. Ο ένοικοι αντιστέκονται και πετούν αντικείμενα κατά των ΜΑΤ, ενώ άντρες των ΕΚΑΜ με τροχό προσπαθούν να διαρρήξουν τις πόρτες κτιρίου. 

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 6, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ περικύκλωσαν κτήριο στην περιοχή. Τα άτομα που βρίσκονται εντός του κτιρίου αντέδρασαν πετώντας πυροσβεστήρες, ενώ έγινε χρήση χημικών και εκτοξεύθηκαν κρότου λάμψης. Στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της Άμεσης Δράσης.  Σύμφωνα με τον Ant1, στην οδό Ματρόζου, οι καταληψίες βγήκαν από το σφραγισμένο κτήριο στην ταράτσα, από όπου και πέταξαν καπνογόνα και πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι «απάντησαν» με ρίψη χειροβομβίδων κρότου -λάμψης. Και στην οδό Παναιτωλίας ήταν ανάλογη η κατάσταση, με τους καταληψίες να αντιδρούν στην αστυνομική παρουσία. Κάποιοι από τους ταμπουρωμένους στο κτήριο, ανέβηκαν στην ταράτσα του, από όπου και φώναξαν συνθήματα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν τις πόρτες με τροχούς.

Πηγή: Nooz.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL