Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περί Ισπανίας (και Ελλάδας)

"Επιχειρούν, ορισμένοι, να δώσουν ελπίδες στο ΚΙΝΑΛ μέσω Ισπανίας. Αλλά οι Ισπανοί σοσιαλιστές και ο ηγέτης τους Πέδρο Σάντσεθ απέφυγαν την... πασοκοποίηση επειδή δεν συνεργάστηκαν με τη Δεξιά" σημειώνει σε ανάρτηση του ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Στρατής Αγγελής στο facebook

Ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Στρατής Αγγελής σχολιάζει στο facebook το εκλογικό απότέλεσμα την Ισπανία με τίττλο "Περί Ισπανίας (και Ελλάδας)":

-Επιχειρούν, ορισμένοι, να δώσουν ελπίδες στο ΚΙΝΑΛ μέσω Ισπανίας. Αλλά οι Ισπανοί σοσιαλιστές και ο ηγέτης τους Πέδρο Σάντσεθ απέφυγαν την... πασοκοποίηση επειδή δεν συνεργάστηκαν με τη Δεξιά.

-Το δεξιό Λαϊκό Κόμμα και ο ηγέτης του Πάμπλο Κασάδο πήγαν τόσο ακροδεξιά, με τόση... κουλαμάρα, που 2,5 εκατομμύρια Ισπανοί επέλεξαν τους γνήσιους φασίστες, απόγονους του Φράνκο ενώ πολλοί φιλελεύθεροι πήγαν στους Πολίτες του Άλμπερτ Ριβέρα που τώρα διεκδικεί την ηγεμονία στο δεξιό χώρο.

-Το Unidas Podemos έχασε ψήφους και έδρες πληρώνοντας το τίμημα για τις εσωτερικές έριδες στην Αριστερά τη στιγμή που ο κόσμος αποζητούσε μια σταθερά απέναντι στον κίνδυνο μιας δεξιάς παλινόρθωσης (Λαϊκό Κόμμα, Πολίτες και φασίστες του VOX) που ευτυχώς απετράπη. Το Unidas Podemos και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας παραμένουν ο σημαντικότερος εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος.

- Οι βαρώνοι των Σοσιαλιστών που προωθούν σενάριο συνεργασίας με τους Πολίτες μάλλον θα μείνουν με το... σενάριο στο χέρι!

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις