Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Σφαιρικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σφαιρικά

#Πατερίτσες# Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το ατύχημά της στο σκι πραγματοποίησε χθες η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ακούσει τα κάλαντα από ομάδα προσκόπων. Ο γερμανικός τύπος σημείωσε ότι το ατύχημα της καγκελαρίου θα επιβραδύνει αναγκαστικά τους ρυθμούς λειτουργίας της κυβέρνησης τις επόμενες ημέρες, ενώ η σκανδαλοθηρική Bild στάθηκε στο γεγονός ότι ο εξοπλισμός για σκι της Μέρκελ ήταν 20 ετών, τη στιγμή που θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε 10 χρόνια.

#Τύπος# Ο φινλανδικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Sanoma ανακοίνωσε ότι μειώνει κατά 10% το προσωπικό της σύνταξης της Helsingin Sanomat, της μεγαλύτερης εφημερίδας της χώρας. Με τις απολύσεις και άλλα μέτρα, όπως η υιοθέτηση της μερικής απασχόλησης για μια ομάδα εργαζομένων κι ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου/συνταξιοδότησης, η σύνταξη της εφημερίδας θα αριθμεί πλέον 280 άτομα.

#Κονσόλες# Στην άρση της απαγόρευσης της πώλησης παιχνιδομηχανών προχώρησε χθες η κινεζική κυβέρνηση, ανοίγοντας έτσι μια τεράστια νέα αγορά για τη Sony, τη Microsoft και τη Nintendo. Το Πεκίνο είχε απαγορεύσει τις κονσόλες παιχνιδιών το 2000 με το σκεπτικό ότι έχουν αρνητικές επιδράσεις στην ψυχική υγεία των νέων. Παρά την απαγόρευση, οι κονσόλες των Sony, Microsoft και Νintendo συνέχιζαν να παράγονται στην Κίνα από τη Foxconn, μέλος του γιγάντιου κινεζικού ομίλου Hon Hai.

#Τούρτες# Η κοκαΐνη εμφανιζόταν σαν ένα από τα βασικά συστατικά για τις τούρτες που μπορούσε να αγοράσει κανείς στα σούπερ-μάρκετ Carrefour της Αργεντινής. Η γαλλική αλυσίδα, η οποία διαθέτει περισσότερα από 500 καταστήματα στην Αργεντινή, ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τους πελάτες της, αναφέροντας ότι το περιστατικό αποτελεί "κακόγουστο αστείο" από υπάλληλο προμηθευτών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL