Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
"Οι Βραζιλιάνοι έχουν αντισώματα από τους υπονόμους"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Οι Βραζιλιάνοι έχουν αντισώματα από τους υπονόμους"

Η Βραζιλία βρίσκεται μπροστά σε πραγματική καταστροφή και μεγάλη κρίση των δημοκρατικών θεσμών εάν ο Πρόεδρος Μπολσονάρου συνεχίσει να αδιαφορεί για τους κινδύνους από τη διασπορά του κορωνοϊού. «Οι Βραζιλιάνοι δεν μολύνονται γιατί κυλιούνται όλη τη ζωή τους στους υπονόμους και δεν παθαίνουν τίποτα. Πιστεύω ότι έχει μολυνθεί πολύς κόσμος στη Βραζιλία, αλλά έχουν τα αντισώματα που τους βοηθούν να μην πολλαπλασιαστούν» τόνισε ο Πρόεδρος της χώρας, ενώ οι νεκροί πλησιάζουν στους 100.

Το υπουργείο Υγείας προειδοποίησε ότι «ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος», αφού η Βραζιλία αποτελεί ήδη τη χώρα με τα περισσότερα κρούσματα και θύματα στη Λατινική Αμερική.

Ο Μπολσονάρου κατέστησε σαφές ένα πράγμα, ότι οι εκκλησίες και τα πρακτορεία στοιχημάτων θα παραμείνουν ανοιχτά, γιατί προσφέρουν «βασικές και απαραίτητες» υπηρεσίες στον κόσμο, και ότι «ο κορωνοϊός είναι σαν τη βροχή και πολλοί θα βραχούν». Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, πάντως, έχει τον άσσο τον καλό στο μανίκι του για να αντιμετωπίσει τον ιό: «Έχουμε ελπίδα και πίστη στον Θεό. Η ανησυχία του είναι και δική μας και εμείς θέλουμε το καλό του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL