Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολυμπιακός: Φορτούνης νέας τετραετίας...

Ο Κώστας Φορτούνης θα συνεχίσει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό με σημαντικά υψηλότερες απολαβές. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός τη Δευτέρα το πρωί και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο αρχηγός θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, όπως επιθυμούσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Η ποδοσφαιρική ευφυΐα και οι ηγετικές ικανότητες του Κώστα Φορτούνη θα αποτελέσουν σημαντικά συστατικά για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις επιτυχίες".

Το νέο συμβόλαιο θα αποφέρει στον διεθνή μεσοεπιθετικό απολαβές περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο. Με αυτό το συμβόλαιο γίνεται ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και ο τέταρτος Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τους Μήτρογλου, Παπασταθόπουλο και Μανωλά σε ύψος απολαβών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Δειτε ολοκληρο το αρθρο