Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ / "Νταμπλούχος" ο ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΕΛΙΚΟΣ / "Νταμπλούχος" ο ΠΑΟΚ

Απόλυτος κυρίαρχος! Τρία σερί Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα μόνο λίγα δεν τα λες για την τελευταία τριετία. Η ομάδα του Λουτσέσκου ξέρει να μεταφέρει την πίεση στον αντίπαλο και να παίρνει νίκες! Το Σάββατο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο έγινε ένας μετριότατος τελικός. Τυπικά καλός ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την κατώτερη των περιστάσεων ΑΕΚ.

Με τον Λιβάγια εκτός τόπου και χρόνου και τον Πόνσε εγκλωβισμένο, η ομάδα του Χιμένεθ είχε χαρακτηριστική αδυναμία να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Πασχαλάκη. Οι Μάνταλος και Μπακασέτας δεν “λειτούργησαν” από τα πλάγια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ισορροπημένος και πιο συμπαγής στον αγωνιστικό χώρο. Απροσπέλαστοι οι Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος στην άμυνα. Πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικά, με Άκπομ (σκόρερ στο 45’), Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Κάνιας - Σάκχοφ σε καλή μέρα.

Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο χέρι του Κάνιας, αλλά βλέποντας τη φάση στο VAR το ερμήνευσε ως ακούσιο (κόντρα από κοντινή απόσταση).

Την ίδια ώρα, σε μια συνάθροιση 1.000 “προσκεκλημένων” έπεσε ξύλο κι από τα μεγάφωνα του γηπέδου υπήρξε απειλή εκκένωσης του γηπέδου! Προσκλήσεις δόθηκαν, δεν ξέρουμε πως, σε εγκληματικά στοιχεία και χρειάσθηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να μη χυθεί αίμα στα επίσημα του ΟΑΚΑ! Ντροπή και μόνο ντροπή για την κατάντια ενός τελικού ποδοσφαίρου...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL