Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Στον τελικό ο Ολυμπιακός!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Η Άλκηστη Αβραμίδη "εκτέλεσε" με 4 γκολ τη Βουλιαγμένη...

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πήρε τον ελληνικό "εμφύλιο" και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα πόλο γυναικών. Με την Άλκηστη Αβραμίδου να κάνει τρομερή εμφάνιση και να "τιμωρεί" την άμυνα της Βουλιαγμένης με τέσσερα διαδοχικά γκολ, οι "ερυθρόλευκες" επιβλήθηκαν 8-7 σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό και πέρασαν στο σημερινό τελικό (2.15 μ.μ., EΡΤ), όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σαμπαντέλ.

Ο ΝΟΒ ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος αναμέτρησης με ένα γκολ διαφορά και τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει, μέχρι να αναλάβει δράση η Αβραμίδου, που άρχισε να "πυροβολεί κατά ριπάς" στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας τα τέσσερα τελευταία τέρματα της ομάδας του Χάρη Παυλίδη. Στον αντίποδα, πολύ καλή ήταν η Χυδηριώτη και στην αρχή του ματς η Χαραλαμπίδη.

Ο Ολυμπιακός πέρασε για τρίτη φορά στον τελικό του θεσμού και διεκδικεί το δεύτερό του τρόπαιο, ενώ φέτος σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων απέναντι στην ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μετράει οκτώ νίκες έναντι δυο της Βουλιαγμένης, που έγινε είναι η Κυπελλούχος Ελλάδας στο φάιναλ φορ στη Χίο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Μπάγκλινγκ, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL