Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Δεύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ / Δεύτερη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία σήμερα...

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει αυτός το αβαντάζ έδρας νικώντας τη Ρεάλ στην έδρα της στο πρώτο ματς, αλλά έχει την ευκαιρία να το κάνει σήμερα το βράδυ (10.15 μ.μ., NOVA). Ο "εξάστερος" κατάφερε να ανατρέψει μια διαφορά 14 πόντων στην αρχή του β' ημίχρονου, αλλά στο φινάλε πλήρωσε τις κακές επιθετικές επιλογές του και κάποια εύνοια της διαιτησίας προς τη γηπεδούχο.

"Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι τα πλέι οφ. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, ένα ματς που μπορούμε να νικήσουμε. Όταν χάνεις αγώνες σαν τον χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό), απογοητεύεσαι, αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Κάποιες φορές σκέφτεσαι υπερβολικά. Τώρα όμως είμαστε στα πλέι οφ και το δεύτερο ματς είναι πάντα δυσκολότερο. Ξέρουν ότι η σειρά θα πάει στην Ελλάδα και εμείς καταλαβαίνουμε ότι έχουν το προβάδισμα σε μια σειρά αγώνων. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο" δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Και ο Αμερικάνος κόουτς του συνέχισε: "Οι παίκτες και ο κόσμος είναι ενθουσιασμένοι. Μου αρέσει πολύ το σύστημα διεξαγωγής και το φάιναλ φορ. Υπάρχει βέβαια μια αναστάτωση, καθώς λέγεται ότι το φάιναλ φορ του 2020 θα πάει στην Αθήνα ή τη Λυών. Η Λυών όμως δεν έχει ομάδα στη διοργάνωση!"

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαιτησία του πρώτου αγώνα απάντησε: "Δεν μιλάω για τους διαιτητές δημόσια. Είπα στους παίκτες μου ότι τους έγινε φάουλ και αντί να γυρίσουν στην άμυνα, διαμαρτύρονταν στους διαιτητές. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις τους. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία στους διαιτητές. Αφήνω να το κάνει ο Ολυμπιακός αυτό...".

Αντίθετα από τον Πιτίνο, η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε το θέμα της διαιτησίας ασχολίαστο και μάλιστα χθες το πρωΐ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα, επισημαίνοντας τη διαφορά αντιμετώπισης από τους διαιτητές και τα λάθη που έγιναν σε βάρος της ελληνικής ομάδας στα τελευταία λεπτά, μετά το 66-72 του 36ου λεπτού.

* Σήμερα (8.15 μ.μ.) διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας μεταξύ Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL