Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Ελληνικός "εμφύλιος" στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Ελληνικός "εμφύλιος" στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα

Μεγάλη μέρα σήμερα για το ελληνικό πόλο γυναικών, καθώς Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωπες (12.30 το μεσημέρι) στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Καταλωνίας, λίγο έξω από τη Βαρκελώνη. To άλλο ζευγάρι είναι η "οικοδέσποινα" Σαμπαντέλ και η ιταλική Πάντοβα.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: "Είναι ωραίο που βρισκόμαστε εδώ μετά από αρκετά χρόνια, τόσο για το ότι παίζουμε στο φάιναλ φορ, όσο και που θα αγωνιστούμε εδώ, στη Σαμπαντέλ. Και οι τέσσερις ομάδες απέδειξαν ότι άξιζαν να βρίσκονται εδώ. Έχουμε ξανά μια ισχυρή ομάδα, με αρκετές καλές παίκτριες, και θέλουμε να κερδίσουμε παρά το γεγονός ότι ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο δυνατά ματς".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης επεσήμανε: " Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, αφού θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα που γνωρίζουμε καλά, τη Βουλιαγμένη. Έχουμε παίξει ήδη αρκετές φορές μέσα στη χρονιά, αλλά ένας ημιτελικός της Ευρωλίγκα είναι πάντοτε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι από μόνος του ένας τελικός, αφού μόνο η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL