Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Τα... επινίκια στα Τέμπη!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Τα... επινίκια στα Τέμπη!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλούνται να πανηγυρίσουν μακριά από τη Λάρισα...

Μετά από υπουργική απόφαση έχει απαγορευτεί τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ. Με νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και πολλοί φίλοι του "δικεφάλου του Βορρά" θα ήθελαν να ζήσουν από κοντά τη στιγμή, μόνο που και ο ΠΑΟΚ εξέδωσε "απαγορευτικό"!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως μετά από υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών για το παιχνίδι της Κυριακής (14.04, 19:00) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση, να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας. Τα ραντεβού μας ξεκινούν από τα Τέμπη"!

H ευχάριστη είδηση για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προέρχεται από την αστυνομία της Αρκαδίας, η οποία εισηγήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού την απαγόρευση μόνο της οργανωμένης και όχι της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (25 Απριλίου). Ο Αστέρας συμφώνησε και θα δώσει στον ΠΑΟΚ τη «θύρα 4», για την οποία θα εκδοθούν 1.665 εισιτήρια.

Να σημειωθεί ότι με υπουργική απόφαση απαγορεύθηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", που θα κρίνει εν πολλοίς την τέταρτη θέση του φετινού πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL