Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εντός και εκτός γραμμής

Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κουβαλά την ιστορία του, το βάρος της φανέλας και μέχρι εκεί. Μπορεί να ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, σταδιακά όμως τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν ξεκινήσουμε από το διοικητικό κομμάτι, βρείτε μου κάποιον που μπορεί να βγει να μιλήσει στον κόσμο του, αλλά και να μπορεί να σταματήσει τα επεισόδια των οργανωμένων οπαδών του. Αυτά είναι δουλειά, αν όχι ενός προέδρου, σίγουρα κάποιου επιφανούς παράγοντα. Πιστεύει στ' αλήθεια κάποιος ότι το "Τριφύλλι" διαθέτει ένα σημαίνον στέλεχος στις τάξεις του; Έναν καθολικής αποδοχής παράγοντα; Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα όσα υποστηρίζονται αρμοδίως ή σε δημόσιες ανακοινώσεις είναι μόνο λόγια του... αέρα. Χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα, πυγμή και θάρρος. Όποιος προσπαθεί να ξεριζώσει τα ιδανικά του συλλόγου δεν πρέπει να έχει θέση στο γήπεδο. Μπορεί η τωρινή διοίκηση της ομάδας να βάλει τάξη και να απομονώσει αυτούς που δημιουργούν συνεχόμενα επεισόδια; Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα. Έτσι μόνο θα κριθούν τα πάντα και όλοι...

Στον αγωνιστικό τομέα, η απογοήτευση και η έλλειψη κινήτρου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το σχέδιο όμως, όπως φαίνεται, δεν αλλάζει! Δώνης και Νταμπίζας αποφάσισαν να μην παρεκκλίνουν του πλάνου που έχει χαραχτεί από το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Απομένουν ακόμη πέντε σημαντικά παιχνίδια και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές τους να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα, ώστε η τρέχουσα σεζόν να γίνει η βάση για μια καλύτερη συνέχεια την επόμενη περίοδο.

Η διακοπή της Σούπερ Λιγκ λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας θα λειτουργήσει σίγουρα ευεργετικά για τους "πράσινους". Παρ’ όλα αυτά, ο Αλαφούζος οφείλει άμεσα να κινηθεί για την εξασφάλιση της πολυπόθητης άδειας συμμετοχής, και όταν αυτή έχει ολοκληρωθεί, να βγει δημόσια να εξηγήσει από πού πηγάζει όλος αυτός ο πόλεμος...

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο