Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Πάρτι τίτλου στην Τούμπα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Πάρτι τίτλου στην Τούμπα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν δικαιολογημένα τη μεγάλη νίκη τους...

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής! Νίκησε πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 3-1 τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα μπορούσε και να είχε συντρίψει, ανέβασε στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τους "ερυθρόλευκους" και πλέον αυτό που απόμενει είναι να διατηρήσει το αήττητο στις 10 αγωνιστικές που απομένουν.

Ο "δικέφαλος του Βορρά" επιβεβαίωσε στην Τούμπα ότι είναι ομάδα με ποιότητα και συνοχή έχοντας στις τάξεις της πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας απ' αυτούς είναι ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδωσε ένα μάθημα στον Ολυμπιακό, ο οποίος πήγε να παίξει μπάλα κατοχής χωρίς να υπολογίζει το τι μπορεί να πάθει στις αντεπιθέσεις των πρωτοπόρων. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει φτιάξει μια "ψηλή" ομάδα, πολυ δυνατή και γρήγορη μεσοαμυντικά και ικανή στο σκοράρισμα επιθετικά...

Η έμπνευση του Πέδρο Μαρτίυς να ξεκινήσει ο Νάτχο αποδείχθηκε μοιραία, αφού ο Ολυμπιακός έχασε τη μάχη του κέντρου. Οι "ερυθρόλευκοι", με τα αμυντικά προβλήματα που έχουν, δεν μπορούν να κάνουν επίδειξη δύναμης κόντρα σε ομάδες με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Τώρα καλούνται να διαχειριστούν μια μεγάλη ήττα, που δεν την περίμεναν, έχοντας μπροστά τους την Ντιναμό Κιέβου και την ΑΕΚ, δύο ματς που θα κρίνουν πολλά για το Γιουρόπα Λιγκ και τη δεύτερη θέση στη Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ αρχίζει να παίρνει την παλιά της μορφή. Συμπαγής ανασταλτικά, περισσότερο "δυσκοίλια" επιθετικά. Βρήκε γκολ με τον Λιβάγια μετά από ενέργεια του Αλμπάνη και νίκησε δύσκολα 1-0 τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να είναι καλύτερος, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, που παρά την προσπάθεια των παίκτων του δεν έβγαλε φάσεις. Ο Ατρόμητος καλύτερος νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό. Τίποτα το ιδιαίτερο στον αγώνα Ξάνθης - Λαμίας 0-0. Ο ουραγός Απόλλων κατάλαβε ότι δεν έχει να φοβηθεί πολλά στη Νέα Σμύρνη και νίκησε 1-0 τον απαράδεκτο Πανιώνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL