Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Λαμία και του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο πριν από λίγες ημέρες για το Κύπελλο έδωσαν στους προπονητές των δύο προπορευόμενων στη Σούπερ Λιγκ τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά και νεοφερμένους. Παρ' όλα αυτά και οι δύο ομάδες έδειξαν τις ικανότητές τους, παρότι δεν πήραν (ιδίως ο δικέφαλος) τα αποτελέσματα που ήθελαν...

Σήμερα το βράδυ στην Τούμπα (7.30 μ.μ.) οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αποδείξουν ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα και ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Από την άλλη μεριά, μπορεί ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ να μην ενθουσιάζει με την απόδοσή του, έχει όμως σε όλες τις γραμμές του ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και πάθος για τον τίτλο.

Σε αυτά τα παιχνίδια προγνωστικά δεν υπάρχουν και βασικά όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Διαιτητή από το... πάνω ράφι της Ισπανίας όρισε η ΚΕΔ. Είναι ο 35χρονος Χέσους Χιλ Μανθάνο, που ανήκει στην κατηγορία "ελίτ" έχοντας διευθύνει πολλά διεθνή ματς.

Αλλάζει το κλίμα στην ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της. Τρίτη προπονητική θητεία στην "Ένωση" για τον Ισπανό προπονητή, τον οποίον ήθελαν οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας. Το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (3 μ.μ., Nova). Βαθμούς σωτηρίας ψάχνει η κρητική ομάδα με τεχνικό δίδυμο τους Βέρα και Ίσις.

Το βράδυ στο Περιστέρι ο αγώνας Ατρόμητου - Λεβαδειακού (7 μ.μ., ΕΡΤ). Μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να ελπίζουν... Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, αλλά χωρίς σταθερή απόδοση.

Δύο συναντήσεις αύριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παναιτωλικός - Λάρισα (7 μ.μ., ΕΡΤ) στο Αγρίνιο και Αστέρας Τρίπολης - Άρης (7.30 μ.μ., Nova) στην Αρκαδία.

Με πολλά διοικητικά προβλήματα οι "Θεσσαλοί" θα κινδυνεύσουν. Άρης και Παναιτωλικός δείχνουν ότι θα κυνηγήσουν την Ευρώπη. Δύο ομάδες με ταλέντο, αλλά και καλούς προπονητές. Ερωτηματικό ο Αστέρας Τρίπολης, που προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται για νέο σχεδιασμό της Σούπερ Λιγκ! Άρχισαν τα όργανα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL