Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Π.Ο.Ψ. αποκτά το δικό του γήπεδο, ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα

Το δικό του γήπεδο θα αποκτήσει σύντομα ο ΠΟΨ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ιωάννης Πετρίδης στην κοπή της πίτας του συλλόγου και επιβεβαίωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

Ένα όνειρο δεκαετιών του Νέου Ψυχικού γίνεται πραγματικότητα. Την παραχώρηση του χώρου έκανε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

Διακαής πόθος των διοικούντων, αλλά και το όνειρο των φιλάθλων του ιστορικού σωματείου φαίνεται πως θα γίνει εντός του χρόνου πραγματικότητα. Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με εξέδρες 430 θέσεων θα κατασκευαστεί στο κέντρο του Ψυχικού στην οδό 25ης Μαρτίου.

Η Ρένα Δούρου ανακοίνωσε ότι ήδη το έργο έχει εγκριθεί από το περιφερειακό συμβούλιο και έχει δρομολογηθεί η κατασκευή του.

Αρχικά θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο 9×9 όπου θα χρησιμεύσει ως προπονητικό κέντρο για την ομάδα, ενώ η διαπλάτυνση και ολοκλήρωσή του θα γίνει μετά το καλοκαίρι όπου και αναμένεται η ομάδα να χρησιμοποιήσει ως έδρα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού,  η Περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου, που τίμησε στο ακέραιο με την παρουσία της την εκδήλωσή μας, ανακοίνωσε επίσημα την έγκριση της παραχώρησης μέρους του Ο.Τ. 150 από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. προς το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

"Ο εν λόγω χώρος αποτελούσε το όνειρο ετών και τον πρώτιστο στόχο της παρούσας Διοίκησης για την αξιοποίησή του ως γηπέδου ακαδημιών, αφού είναι ο μοναδικός στα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας, που επιτρέπεται η ήπια μορφής αθλητική εγκατάσταση και για δεκαετίες παρέμενε ανεκμετάλλευτος αποτελώντας εστία μόλυνσης με αυξημένο τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Εφεξής, ανοίγει διάπλατα η προοπτική να αποτελέσει για τους μαθητές των σχολείων και τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μας, το φρούριο των ονείρων τους και η ασπίδα τους έναντι όλων των γνωστών κινδύνων που απειλούν τη σωματική τους υγεία και τη σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους."

 

Η Δημοτική Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού - Φιλοθέης - Ψυχικού, Νάντια Σουμπασάκη σχολίασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις