Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Αναμέτρηση "δικεφάλων" στο Ολυμπιακό Στάδιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Αναμέτρηση "δικεφάλων" στο Ολυμπιακό Στάδιο

Από τον περσινό αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μετράει νίκες! Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε έναν κύκλο αγώνων ανάκαμψης, μπαίνοντας στην περίοδο των αποδείξεων. Η μεταξύ των δύο "δικεφάλων" αναμέτρηση αύριο βράδυ (7.30 μ.μ., NOVA) στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στο μεγάλο ματς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ΚΕΔ όρισε τον Δανό διαιτητή, Μίκαελ Τίκγκααρντ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου εφόσον περάσει και από το ΟΑΚΑ με θετικό αποτέλεσμα, μάλλον "σιγουρεύει" και την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στην "Ένωση" υπάρχει ξανά συσπείρωση και αποφασιστικότητα, με τον Ουζουνίδη να αλλάζει το εις βάρος του διαμορφωμένο κλίμα, αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που για πολλούς φαινόταν αδύνατο. Για όλους αρχίζουν τα διαδοχικά ντέρμπι, αλλά η ΑΕΚ έχει ενδιάμεσα και δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο...

Εύκολη φαίνεται η αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα (7.30 μ.μ., Nova) με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Σε φόρμα οι "ερυθρόλευκοι", ψάχνουν βαθμούς οι "Νεοσμυρνιώτες", αλλά σε άλλα παιχνίδια, όπως έκανε κι η Λάρισα την Τετάρτη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στη Λαμία (7 μ.μ., EΡΤ) η τοπική ομάδα, μετά από τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες, υποδέχεται και τον ασταθή Παναιτωλικό.

Αύριο διεξάγονται οι αγώνες ΟΦΗ - Ξάνθης (3 μ.μ., Nova), Απόλλωνα Σμύρνης - Αστέρα Τρίπολης (4 μ.μ., ΕΡΤ), Λάρισας - Ατρόμητου (5.15 μ.μ., Nova), Λεβαδειακού - Παναθηναϊκού (5.15 μ.μ., Nova) και Άρη - ΠΑΣ Γιάννινα. "Καίγονται" για τους βαθμούς ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς φέτος υποβιβάζονται τρεις κι ένας τέταρτος θα παίξει μπαράζ. Από σημαντικές νίκες μεσοβδόμαδα προέρχονται Παναθηναϊκός και Άρης Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL