Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Νίκη τίτλου για τον ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Νίκη τίτλου για τον ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιερίνια πέτυχε με εκτέλεση φάουλ το πρώτο γκολ από τα τρία του ΠΑΟΚ

Νικη τίτλου ήταν αυτή που πέτυχε ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ στην Τρίπολη επί του δυνατού Αστέρα (0-3). Στο πρώτο μερος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, με τους Θεσσαλονικείς να μοιάζουν επηρεασμένοι από τη μεγάλη αποχή και την "απώλεια" του Πρίγιοβιτς. Στην επανάληψη όμως όλα άλλαξαν, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί.

Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δεν χρειάζεται πολλές φάσεις για να σκοράρει. Του αρκούν οι στημένες φάσεις, οι κενοί χώροι στην αντίπαλη άμυνα και τα λάθη των αντιπάλων κι έτσι μπαίνουν... εύκολα τρία γκόλ! Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πασχαλάκης, που στο α' ημίχρονο νίκησε τρεις φορές τους επιθετικούς του Αστέρα.

Η μεγάλη νίκη του "Δικεφάλου του Βορρά" άφησε σε δεύτερη μοίρα την εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά (0-2). Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς "έκρυψαν την μπάλα" και έχασαν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Όταν με σθένος και δύναμη έχεις χτίσει κάτι κι αυτό γκρεμίζεται σε δευτερόλεπτα, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, όπως οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ξάνθη (2-2). Οι "Ακρίτες" προηγήθηκαν στο ημίχρονο, αλλά οι "πράσινοι" πέτυχαν δύο γκολ, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες. Όμως στο 94' ένα χωρίς λόγο τράβημα του Μαυρομμάτη, έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη, που δεν είχε ούτε τελική προσπάθεια στο β' ημίχρονο, να ισοφαρίσει με πέναλτι και να πάρει, ανέλπιστα τον βαθμό.

Πολύ καλό ματς στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει 2-2 στο τελευταία λεπτά τον καλύτερο Παναιτωλικό. Ο Πανιώνιος "έκλεψε" τον βαθμό στο Ηράκλειο από τον ανώτερό του ΟΦΗ (1-1). Εύκολα η ΑΕΛ νίκησε 3-0 τον ουραγό Απόλλωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL