Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Ξεπαγώνει" το πρωτάθλημα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Ξεπαγώνει" το πρωτάθλημα!

Στην Τρίπολη είχε γνωρίσει την τελευταία του ήττα για το πρωτάθλημα στις 4 Μαρτίου 2018 ο ΠΑΟΚ...

Επιτέλους, θα θυμηθούμε όλοι ότι υπάρχει και ποδόσφαιρο! Ενώ στην Ευρώπη η μπάλα... κυλούσε κανονικά την περίοδο των γιορτών, εδώ την είχαμε βάλει στον... πάγο. Πέρα από την απόφαση των διαιτητών για αποχή εξ αιτίας του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, υπήρχε και η συζητήσιμη, ως προς τη διάρκειά της, διακοπή του πρωταθλήματος, που βγάζει τους πάντες, είτε λέγονται ομάδες, είτε ποδοσφαιριστές, από τον ρυθμό τους...

Έτσι, αναμένουμε να δούμε αυτό το τριήμερο, που ξεκινάει ξανά η Σούπερ Λιγκ με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής, διαφορετικά πράγματα απ' αυτά που βλέπαμε πριν από ένα μήνα κι αυτό φάνηκε και στους αγώνες Κυπέλλου, που προηγήθηκαν. Να συμπληρώσουμε, ότι εκτός από την απραξία, στο δυναμικό των ομάδων εντάχθηκαν ήδη νέα πρόσωπα, που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στις νέες ομάδες τους, ενώ θα υπάρξουν και "βροντερές" απουσίες, όπως αυτή του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ.

Σέντρα, λοιπόν, σήμερα με τις συναντήσεις ΑΕΛ - Απόλλωνα Σμύρνης (5.15 μ.μ., NOVA), Ατρόμητου - Παναιτωλικού (7 μ.μ., ΕΡΤ) και ΟΦΗ - Πανιωνίου (7.30 μ.μ., NOVA). Αύριο στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται (7.30 μ.μ., NOVA) στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα του Γιώργου Παράσχου. Σχετικά πιο εύκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (5.15 μ.μ., NOVA). Αμφίρροπη αναμένεται κι η αναμέτρηση Παναθηναϊκού - Ξάνθης στο ΟΑΚΑ (7 μ.μ., ΕΡΤ).

Τη Δευτέρα διεξάγονται δύο ακόμη αγώνες. Η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα (7.30 μ.μ., NOVA), ενώ στο "Κλ. Βικελίδης" η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον ασταθή Άρη (7 μ.μ., ΕΡΤ).

Η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί εμβόλιμα στις 30 και 31 Ιανουαρίου, όπως αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ, μετά και από σχετικό αίτημα της ΕΡΤ και της NOVA, που καλύπτουν "ζωντανά" τους αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL