Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΚΛΗΡΩΣΗ / Στο γκρουπ των "αδύναμων" μπήκε ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΚΛΗΡΩΣΗ / Στο γκρουπ των "αδύναμων" μπήκε ο Ολυμπιακός

Κώστας Φορτούνης: "Φέτος όλοι νοιάζονται για την ομάδα..."

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και θα παίξει στην επόμενη - "νοκ άουτ" - φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στην κλήρωση της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου (2.00 μ.μ.) στην έδρα της UEFA οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Πειραιά είναι: Νάπολι, Βαλένθια, Ίντερ, Μπενφίκα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σάλτσμπουργκ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Άϊντραχτ Φρακφούρτης, Γκενκ, Σεβίλλη, Ντιναμό Κιέβου, Τσέλσι.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των "αδύναμων", όπως και οι: Ζυρίχη, Σέλτικ, Σλάβια Πράγας, Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ραπίντ Βιέννης, Λάτσιο, Μάλμε, Κρασνοντάρ, Ρεν, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, Βικτόρια Πλζεν, Μπριζ, Σαχτάρ Ντονιέτσκ, Γαλατασαράι. Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα.

Ιστορική πρόκριση

"Μια μεγάλη νίκη, ιστορική πρόκριση. Η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά έχει καλούς παίκτες. Μας το χρωστούσε και η μπάλα. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά" είπε χθες το πρωϊ στον ΡΣ "Sport24" o αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης και συνέχισε: "Πιστεύουμε στην ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να είμαστε όλο και καλύτεροι. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις. Ο προπονητής δουλεύει πάρα πολύ. Με τη Μίλαν το βλέπαμε ως τελικό και το πιστεύαμε ότι θα προκριθούμε. Έχουμε καλή ομάδα, θέλαμε λίγο τύχη και την είχαμε".

Στο το τι άλλαξε από πέρσι ο Φορτούνης απάντησε: "Πέρυσι αλλάξαμε πολλούς προπονητές έως το τέλος της σεζόν και δεν είχαμε τόσους πολλούς Έλληνες, που να νοιάζονται για την ομάδα. Οι ξένοι που έχουμε φέτος είναι λες και παίζουν χρόνια στην ομάδα. Πέρυσι οι αντίπαλοι δεν μας φοβούνταν. Φέτος κάθονται όλοι πίσω, μας περιμένουν, φοβούνται. Βλέπω ότι φέτος στην ομάδα νοιάζονται, όλοι θέλουν να παίξουν, τρέχουν για την ομάδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL