Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Μάχες" για δύο προκρίσεις!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / "Μάχες" για δύο προκρίσεις!

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν σήμερα την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, αν και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στη διοργάνωση πέρασαν "από σαράντα κύματα". Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (7.55 μ.μ., Cosmote TV) την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία και ο Ολυμπιακός (10.00 μ.μ., Cosmote TV) τη φημισμένη Μίλαν.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" παίρνει την πρόκριση με νίκη με οποιοδήποτε σκορ, αφού νίκησε με 1-4 στο Μινσκ, αρκεί την ίδια ώρα η Τσέλσι να επικρατήσει της Βίντι στη Βουδαπέστη, κάτι που είναι και το πιθανότερο. Η πρόκριση του Ολυμπιακού εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, μόνο που πρέπει να νικήσει με 2-0 και... πάνω την ιταλική ομάδα, καθώς είχε ηττηθεί με 3-1 στο Μιλάνο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου είπε χθες: "Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο. Υπάρχει κίνητρο στην ΜΠΑΤΕ, για να περάσει στην επόμενη φάση. Εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τι θα συμβαίνει στη Βουδαπέστη".

"Είχαμε πει ότι θα κρινόταν η πρόκριση έως το τελευταίο λεπτό. Η Μίλαν είναι τεράστια ομάδα, για οποιονδήποτε είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσει. Όμως έχουμε τη φιλοδοξία να προκριθούμε. Από την εικόνα που έχουμε δείξει, είναι κάτι που το αξίζουμε και δικαιούμαστε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτή τη μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα είναι κάτι τεράστιο για τον σύλλογο αν τα καταφέρουμε" δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL