Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μπενφίκα - ΑΕΚ για την "τιμή και το χρήμα"!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μπενφίκα - ΑΕΚ για την "τιμή και το χρήμα"!

Στο 2-3 του αγώνα στο ΟΑΚΑ τα μοναδικά γκολ της ΑΕΚ στη διοργάνωση...

Ολοκληρώνεται σήμερα η παρουσία της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να αντιμετωπίζει την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Λισσαβώνα. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται εκτός πρόκρισης στην επόμενη φάση, όμως έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς απέχει 4 βαθμούς από την "ουραγό" της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Η ελληνική ομάδα δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό στους πέντε αγώνες που προηγήθηκαν και θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα τουλάχιστον την ισοπαλία, για να μη δημιουργήσει αρνητικό ρεκόρ για ελληνική ομάδα στη διοργάνωση. Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λισσαβώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του, για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ρουί Βιτόρια έθεσε ως στόχο τη νίκη στο ματς με την ΑΕΚ για να προσθέσουν οι "αετοί" στα ταμεία τους περίπου 3.000.000 ευρώ, το πριμ δηλαδή που αντιστοιχεί σε περίπτωση επικράτησης στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.55 μ.μ. Βικτόρια Πλζεν - Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 10.00 μ.μ. Άγιαξ - Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι - Χοβενχάιμ, Σαχτάρ Ντονιέτσκ - Λυών, Βαλένθια - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιάνγκ Μπόις - Γιουβέντους.

* Το τελευταίο "εισιτήριο" του Τσάμπιονς Λιιγκ για την επόμενη φάση θα κριθεί στο παιχνίδι Σαχτάρ Ντονιέτσκ - Λυών. Μόνο νίκη θέλει η ουκρανική ομάδα, που είναι τρίτη με 5 βαθμούς. Η Λυών, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7 πόντους, παίρνει την πρόκριση και με ισοπαλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL