Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στα Πηγάδια αύριο ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Στα Πηγάδια αύριο ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη...

Η συνάντηση Ξάνθης - Ολυμπιακού αύριο το μεσημέρι (3.30 μ.μ., ΕΡΤ1) στα Πηγάδια δεσπόζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να ξεφύγει περισσότερους από 6 βαθμούς διαφορά ο ΠΑΟΚ, που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει λίγες ώρες αργότερα (7.30 μ.μ., Nova) της Λάρισας στην Τούμπα.

Από την πλευρά της η Ξάνθη έχει βλέψεις για την Ευρώπη, αφού μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού λόγω χρεών, εκκρεμεί και η υπόθεση της ΑΕΚ, που περιμένει ποινή από την UEFA για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Ο Ολυμπιακός υπερέχει από πλευράς έμψυχου υλικού, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντάνιελ Ποντένσε, που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και μάλλον θα απουσιάσει και στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης με τη Μίλαν. Στην Τούμπα πολύ δύσκολα η ΑΕΛ θα μπει εμπόδιο στον ΠΑΟΚ, που στοχεύει μόνο το πρωτάθλημα.

Σήμερα οι αγώνες Αστέρα Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ., Nova) και ΑΕΚ - Λαμίας (7.30 μ.μ., Nova). Σε ανοδική πορεία η ομάδα της Τρίπολης, ανεβασμένη κι η Λαμία με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο της. Για διορθωτικές κινήσεις ετοιμάζονται στην "Ένωση", όπως και στο ΠΑΣ, που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Αύριο και οι αναμετρήσεις ΟΦΗ - Παναθηναϊκού (5.15 μ.μ., Nova) και Ατρόμητου - Άρη (7.00 μ.μ., ΕΡΤ2). Δύο αγώνες με ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Στο Ηράκλειο "καίγονται" για βαθμούς, αλλά οι φιλοξενούμενοι αξιοποιούν τις φάσεις που δημιουργούν. Έχει αλλάξει τακτική ο Άρης με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του. Χωρίς κενά στην άμυνα, πιο προσεκτικός στην ανάπτυξη. "Στοίχισε" η ήττα από τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις στον Ατρόμητο...

Τη Δευτέρα: 7.00 μ.μ. Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης (ΕΡΤ), 7.30 μ.μ. Πανιώνιος - Λεβαδειακός (Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL