Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / "Τσουκαλάς" ο Άδωνις Γεωργιάδης!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / "Τσουκαλάς" ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Άρχισε ο Μιχαλολιάκος, συνέχισε ο Τσουκαλάς και τη σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης! Σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα, δεν δίστασε να αμφισβητήσει το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, την ώρα που πρόκειται για τον σημαντικότερο "πρεσβευτή" της Ελλάδας στο εξωτερικό και έχει αναφερθεί επανειλλημένα σ' αυτόν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα!

Ο Γεωργιάδης δεν δίστασε να υποστηρίξει δημόσια ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι αρκετή για να χαρακτηρίζεται Έλληνας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας υποτιμητικά, καθώς ως νέος... Τσουκαλάς τον αποκάλεσε... "Ακενοτούμπο"! Ακόμη, αστοιχείωτος ως συνήθως, δεν γνώριζε καν ότι ο άσος του ΝΒΑ έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα δύο χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, στα Σεπόλια!

"Ο Ακενοτούμπο που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;" είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στο Blue Sky και αφού τον διόρθωσαν για το πώς ακριβώς λέγεται ο διεθνής μπασκετμπολίστας, συνέχισε απτόητος: "Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; 'Ο Έλληνας' τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL