Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
EYΡΩΛΙΓΚΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο εγχώριος "εμφύλιος" σήμερα στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

EYΡΩΛΙΓΚΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο εγχώριος "εμφύλιος" σήμερα στο ΟΑΚΑ

Η "μητέρα των μαχών" του ελληνικού αθλητισμού, αυτή μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, δεσπόζει στη σημερινή 6η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Οι δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, με τους ίδιους στόχους, αλλά και με την ίδια συγκομιδή στους έως τώρα αγώνες (3 νίκες - 2 ήττες), θα "συγκρουστούν" σήμερα το βράδυ (9.00 μ.μ., NOVA) μπροστά στο κατάμεστο από 20.000 φίλους του Παναθηναϊκού "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του επεσήμανε: "Δεν έχει καμία σημασία αν έχω καλή παράδοση απέναντι στον Ντέιβιντ Μπλατ. Αυτά τα ματς δεν αφορούν στη μάχη μεταξύ προπονητών ή παικτών. Αυτά τα ντέρμπι είναι μεγαλύτερα από όλους εμάς. Το παρελθόν είναι... παρελθόν. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) σημασία θα έχει μόνο ποιος θα κερδίσει. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και ελπίζω να το απολαύσουμε. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ξεχωριστό και θέλουμε τη νίκη, για να συνεχίσουμε νικηφόρα".

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός κόουτς του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ είπε: "Γνωρίζω καλά τη μεγάλη παράδοση και ποιότητα αυτών των ομάδων. Τώρα έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο ίσως πιο φημισμένο ντέρμπι όλης της Ευρώπης και αυτό είναι κάτι που με συναρπάζει και μου αρέσει πολύ. Ανυπομονώ. Είναι ένα ενδιαφέρον και ξεχωριστό ματς, μια παραδοσιακή κόντρα και ελπίζω ότι το παιχνίδι αυτό θα σταθεί στο ύψος των αναμετρήσεων του παρελθόντος για τις δύο ομάδες".

Οι άλλοι σημερινοί αγώνες: 8.00 μ.μ. Μπουντούσνοστ - Ζαλγκίρις Κάουνας, 9.30 μ.μ. Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL