Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε Ρόδο και Κω
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε Ρόδο και Κω

Το Βενετόκλειο Γυμναστήριο στη Ρόδο όπου αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού

Στην υπογραφή τεσσάρων προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού/Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και των Δήμων Ρόδου και Κω, προχώρησαν ο αρμόδιος υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, και οι δήμαρχοι των δύο νησιών, Φώτης Χατζηδιάκος και Γιώργος Κυρίτσης, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Τα έργα αφορούν την αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Μπάσκετ Αφάντου, του Βενετόκλειου Γυμναστηρίου Ρόδου, του Δημοτικού Σταδίου Διαγόρα και του Κλειστού Γυμναστηρίου Δημοτικής Ενότητας Κω.

Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, δήλωσε:

«Με συνεχείς παρεμβάσεις η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενισχύουν σταδιακά τις αθλητικές υποδομές των νησιών μας, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και τη σωστή λειτουργία αυτών. Τα νησιά μας έχουν πολλά να προσφέρουν στον αθλητισμό της χώρας, η χαμηλή όμως ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, που για χρόνια αποτελούσε μια πραγματικότητα, ήταν ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας. Οι νησιωτικές πολιτικές που έχουμε θέσει σε λειτουργία στοχεύουν στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των νησιών, αλλά και στο να εμπνεύσουμε τη νεολαία που ζει σε αυτά να παραμείνει και να δημιουργήσει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, έχουν βάλει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των νέων στα νησιά, με χειροπιαστές πολιτικές που πρόκειται να έχουν άμεσα αποτελέσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL