Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ / Ελίνα Τζένκο: "Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται..."
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ / Ελίνα Τζένκο: "Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται..."

Η Ελίνα Τζένγκο και η Όλγα Φιάσκα

Η Ελίνα Τζένκο επέλεξε να δουλέψει πολύ σκληρά τους τελευταίους δύο μήνες υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μποτσκαριόφ, ώστε να φτάσει στο Μπουένος Άιρες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να αφήσει πίσω της την όχι και τόσο καλή εμφάνιση στο Γκιορ, εκεί όπου ήταν έβδομη, παρ' ότι μετείχε ως ένα από τα φαβορί, καθώς νωρίτερα είχε πρωτεύσει στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Από το Μπουένος Άιρες δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την επιτυχία. Μπορεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να μην τα πήγα όσο καλά θα ήθελα, ωστόσο στη συνέχεια δούλεψα σκληρά για να μπορέσω να κατακτήσω αυτό το μετάλλιο. Η συγκίνηση που ένιωσα μόλις άκουσα τον εθνικό μας ύμνο και είδα την ελληνική σημαία ψηλά δεν περιγράφεται".

H Όλγα Φιάσκα, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του Γκιορ, κατέκτησε μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων: "Είμαι ευτυχισμένη που κατάφερα και κατέκτησα δύο τόσο σπουδαία μετάλλια στην ίδια σεζόν. Δεν το πιστεύω, η χαρά μου δεν περιγράφεται. Είμαι βαθύτατα συγκινημένη. Φυσικά ο αγώνας είχε τακτική και ακολούθησα πιστά τις συμβουλές του προπονητή μου (σ.σ.: Γρηγόρης Κοντός), ώστε να βγάλουμε το ιδανικό αποτέλεσμα".

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην Ελίνα Τζένκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες: "Θερμά συγχαρητήρια για τη χρυσή ολυμπιακή σας επιτυχία. Καλή συνέχεια για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, που πραγματικά τις αξίζετε".

* Tρία πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα είχαμε ακόμη την τελευταία μέρα των αγωνισμάτων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Η Σπυριδούλα Καρύδη με 12.84μ. στο τριπλούν πήρε την 5η θέση, ο Αντώνης Σάντας με 4.82μ. στο επί κοντώ ήρθε 7ος, ενώ στα 110μ. εμπ. ο Γιάννης Καμαρινός με επίδοση 13.80 πήρε την 9η θέση. Στις καταδύσεις ο Νίκος Μόλβαλης κατέλαβε την 7η θέση στα 10μ. πλατφόρμα συγκεντρώνοντας 460.95 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL