Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.6°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C19.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.8°C25.8°C
7 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.5°C14.5°C
0 BF 100%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Το παιχνίδι ήταν από εκείνα που χαράσσονται στη μνήμη. Ανατροπές, θέαμα, φάσεις, γκολ, εκπλήξεις. Η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην Μπενφίκα για 60' ήταν... ονειρική. Αξιόλογη τακτική, συνοχή, αλληλοκάλυψη και δύναμη από τους "Ενωσίτες" που εγκλώβισαν στο μισό γήπεδο τους Πορτογάλους!

Όμως στο ποδόσφαιρο δεν επικρατεί πάντα ο καλύτερος και εκεί που όλοι νομίζαμε πως θα έρθει το γκολ της νίκης, η Μπενφίκα βρήκε τον τρόπο να πάρει αυτή το πολυπόθητο τρίποντο! Σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ (8.30 μ.μ.) η ΑΕΚ δίνει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό (Nova), το οποίο για πολλούς και διάφορους λόγους θέλει να πάρει. Αυτό που ανησυχεί λογικά τον Ουζουνίδη είναι το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας του πριν από λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο, όπου η Μπενφίκα θα μπορούσε να πετύχει ακόμη και τέσσερα γκολ!

Από την άλλη μεριά, η ατυχία - αστοχία του Ολυμπιακού στο πρόσφατο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο έχει μετατρέψει για τους "ερυθρόλευκους" το σημερινό παιχνίδι με πρόωρο τελικό πρωταθλήματος!

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, γι' αυτό και δεν πήρε στο Μιλάνο βασικούς του ποδοσφαιριστές! Σαφώς και δεν έχει τελειώσει η αγωνιστική σεζόν από την 5η αγωνιστική, όμως κάθε χαμένος βαθμός μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Σούπερ Λιγκ στοιχίζει. Ο Ολυμπιακός, πάντως, σε κομβικές θέσεις τις ενδεκάδας του (τερματοφύλακας, στόπερ, φορ) δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε! Ο Ιανουάριος μάλλον είναι μακριά για να καλύψει τα κενά και ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις με ό,τι διαθέτει. Διαιτητής της συνάντησης ο Δανός Κρίστοφερ Κριστόφερσεν.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του στο "Γ. Καραϊσκάκης", είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον "αθόρυβο" Ατρόμητο. Έχει ήδη νικήσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό (χωρίς να πείσει) και έχει σβήσει την τιμωρία των -2 βαθμών που κουβαλούσε από πέρσι! Σίγουρα μεγάλη υπόθεση, που του δίνει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Το απόγευμα υποδέχεται στην Τούμπα τον αδύναμο φέτος Απόλλωνα (6.15 μ.μ., Nova), αναμένεται εύκολα να επικρατήσει και να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία. "Καλπάζει" ο Ατρόμητος, που έχει σοβαρό προπονητή (Κάναντις) και εξαιρετικούς παίκτες! Το βράδυ στο Περιστέρι συναντάει τον ΠΑΣ Γιάννινα (7.00 μ.μ., ΕΡΤ) σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Νωρίς στη Λαμία ο αγώνας της ομώνυμης ομάδας με τον ΟΦΗ (4.00 μ.μ., ΕΡΤ), αύριο παίζουν Ξάνη - Λάρισα (7.00 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL