Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.5°C16.5°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.1°C
2 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C13.3°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.1°C13.6°C
2 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
8 °C
7.9°C11.8°C
0 BF 81%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΑΟΚ / "Αξιοπρεπής" ήττα (0-1) για τον ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΑΟΚ / "Αξιοπρεπής" ήττα (0-1) για τον ΠΑΟΚ

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Για δεύτερη διαδοχική φορά ο ΠΑΟΚ ήταν κακός σ' ένα ευρωπαϊκό ματς στην Τούμπα, αλλά αυτή τη φορά η ήττα 0-1 από την Τσέλσι μπορεί να χαρακτηριστεί "αξιοπρεπής". Η αγγλική ομάδα έχασε πλήθος ευκαιριών (3-19 οι τελικές προσπάθειες), ενώ βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά κι ο Πασχαλάκης.

Μετά τα πρώτα λεπτά, που ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία, η Τσέλσι έδειξε την κλάση της και σκόραρε στην πρώτη της οργανωμένη επίθεση! Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Μπάρκλεϊ, που πέρασε τον Βιεϊρίνια και πασαρε στον Ουίλιαν, που με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Από το γκολ και μετά ο ΠΑΟΚ "δεν υπήρχε" στο γήπεδο. Οι παίκτες της Τσέλσι έκαναν ό,τι ήθελαν, είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας (32% - 68%), αλλά δεν πέτυχαν άλλο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Δύο ευκαιρίες έχασε ο Μοράτα στο 10' (κεφαλιά) και στο 19' (πλασέ άουτ), ενώ στο 38' ο Πασχαλάκης νίκησε στο τετ-α-τετ τον Πέδρο. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Μπάρκλεϊ κράτησε από τη φανέλα τον Μαουρίσιο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός διαιτητής Μαγιένκο δεν υπέδειξε την παράβαση.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο β' ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να έχει παθητικό ρόλο και την Τσέλσι να χάνει διαδοχικές ευκαιρίες (σημαντικότερη αυτή του 72' σε σωτήρια απόκρουση του Πασχάλακη σε σουτ του Πέδρο). Αφού μέχρι το τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμη "μέσα" στο ματς, ο Λουτσέσκου με τις αλλαγές προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και να "κλέψει" τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά χωρίς, τελικά, πρακτικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάκχοβ (69' Πρίγιοβιτς), Λέο Ζαμπά (82' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (62' Ουάρντα), Ελ Καντουρί.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τζαπακόστα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο (65' Αθπιλικουέτα), Ζορζίνιο (65' Φάμπρεγας), Kαντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Ουίλιαν, Μοράτα (80' Ζιρού).

* Στο άλλο ματς του ομίλου: Βίντι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL