Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Ο ΠΑΟΚ χρόνια ονειρεύεται τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην εκρηκτική Μπενφίκα θα πρέπει να κατάλαβε ότι η σφοδρή επιθυμία δεν αρκεί. Η ομάδα του Λουτσέσκου κατέρρευσε εύκολα και μέσα σε 19 λεπτά δέχτηκε τρία γκολ! Είχαμε τονίσει ότι η Βασιλεία (με πολλές ελλείψεις φέτος) και η Σπαρτάκ Μόσχας είναι δύο μετριότατες ομάδες και σίγουρα όχι καλύτερες του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε άδικα στην Τούμπα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μια ομάδα με πλάνο και τακτική, όχι όμως μεγάλη. Κατ' αρχήν ο Ρουμάνος τεχνικός του πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και οι "αξιωματούχοι" του να βάλουν πιο χαμηλά τον πήχη. Η βαριά ήττα από την Μπενφίκα (μια σπουδαία ομάδα εδώ και πολλά χρόνια) ίσως προσγειώσει τους αιθεροβάμονες και σε βάθος χρόνου ωφελήσει τον "δικέφαλο".

Σήμερα το βράδυ στη Ν. Σμύρνη (7.15 μ.μ.) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Nova) σ' ένα παιχνίδι που ίσως έχει πολλά γκολ... Με επιθετικές αρετές και οι δύο ομάδες και όρεξη για καλή μπάλα, μάλλον θα αποζημιώσουν με το παραπάνω τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.

Ο Πανιώνιος του Ανιγκό με πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό του χρειάζεται χρόνο και... υπομονή. Με αδυναμίες στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, ιδιαίτερα δύσκολη σήμερα η αποστολή του. Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, πρέπει όμως να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο...

Εκκωφαντικό το 3-0 του Άρη στη Λαμία, δείχνει ότι κάνει καλή δουλειά ο έμπειρος Πάκο Ερέρα, φέρνοντας και καλούς ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ στο Καυταντζόγλειο κόντρα στη Λάρισα (7.15 μ.μ., ΕΡΤ) ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να... ξεδιπλώσει τις αρετές του μπροστά στους οπαδούς του.

Πιο αργά στο "Καραϊσκάκης" (9.30 μ.μ.) ο Ολυμπιακός, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα (Nova). Ο Λεβαδειακός στη Βοιωτία αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης (9.30 Nova) και ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ (9.30 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL