Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - "ΑΣΤΕΓΕΣ" ΠΑΕ / Ευχαρίστησαν Βασιλειάδη και ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - "ΑΣΤΕΓΕΣ" ΠΑΕ / Ευχαρίστησαν Βασιλειάδη και ΕΡΤ

Κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστούν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και την ΕΡΤ εξέδωσαν οι επτά ΠΑΕ (Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός) που μέχρι προχθές παρέμεναν τηλεοπτικά "άστεγες". Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

"Η κρατική τηλεόραση θα μεταδίδει τους αγώνες κατόπιν συμφωνίας η οποία επιτεύχθηκε και η οποία προβλέπει κλειστό διετές συμβόλαιο. Η συμφωνία αυτή καθιστά δυνατή την έναρξη του πρωταθλήματος και θωρακίζει την ισονομία και τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος επιφέρει σημαντικά έσοδα στο Ελληνικό Δημόσιο, καθώς μέσω της συμμετοχής των ομάδων στα κουπόνια των στοιχηματικών εταιρειών το κράτος εισπράττει σημαντικούς φόρους.

Αυτό το έσοδο στο Ελληνικό Δημόσιο δεν θα προέκυπτε εάν δεν υπήρχε η έναρξη του πρωταθλήματος. Οι επτά ομάδες εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον κ. Βασιλειάδη για την επιτυχημένη λύση που έδωσε, καθώς επίσης και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, της οποίας η αρωγή είναι σημαντική στις δύσκολες εποχές που διέρχεται το ποδόσφαιρο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL