Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η δουλειά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Για πρώτη φορά στην καριέρα του καλείται να κάνει πρωταθλητισμό. Και σε μια ομάδα μάλιστα όπου ο προπονητής πήρε την προηγούμενη σεζόν τον τίτλο της Σούπερ Λιγκ. Ο Ουζουνίδης κατά κάποιον τρόπο στον Παναθηναϊκό είχε ασυλία, κάτι που δεν θα υπάρχει στην "Ένωση".

Το πρόβλημα για τους πρωταθλητές εντοπίζεται στις αποχωρήσεις. Χάνει συνεχώς ποδοσφαιριστές, και μάλιστα στον άξονά της. Έφυγαν οι Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Αραούχο, Ανέστης, φεύγει και ο Βράνιες. Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος έχουν πλέον δύσκολη δουλειά. Η αναπλήρωση πάντα σε μια στρωμένη ομάδα δεν είναι καθόλου εύκολη. Πρέπει να βρεθούν πρόσωπα που θα διατηρήσουν την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας.

Πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στοχευμένα ώστε η ΑΕΚ να ανέβει επίπεδο και να παρουσιάσει μεσοεπιθετικά κάτι πολύ διαφορετικό.

Στον Ολυμπιακό οι μετεγγραφικές... μηχανές δουλεύουν στο φουλ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ενισχυθούν σε όλες τις γραμμές τους, ώστε στη νέα σεζόν να παρουσιαστούν με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνώρισε τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και από αύριο ξεκινούν οι προπονήσεις. Ο Μαρτίνς έχει έτοιμο το πλάνο του και το αν είναι καλός ή κακός προπονητής δεν μπορεί να είναι αντικείμενο συζήτησης. Για μας κακός προπονητής δεν υπάρχει. Το ζήτημα είναι η καταλληλότητά τους. Στον Ολυμπιακό οφείλουν να εμπιστευθούν και να στηρίξουν τον νέο προπονητή τους.

* Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Ρωσία ξεκίνησε. Μια διοργάνωση που ταλαιπωρείται συχνά από σοβαρά κρούσματα διαφθοράς. Δεν νομίζουμε ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό και σε αυτό το Μουντιάλ. Η FIFA δεν δείχνει ικανή να βελτιώσει πολλά πράγματα ούτε σε αυτή τη διοργάνωση.

Στον αγωνιστικό τομέα είναι όλα πιθανά το μεσημέρι στον αγώνα Κόστα Ρίκα - Σερβία (3 μ.μ.), η Γερμανία το φαβορί το απόγευμα απέναντι στο Μεξικό (6 μ.μ.), οι Ελβετοί ικανοί να βάλουν δύσκολα το βράδυ στους Βραζιλιάνους (9 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL