Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η Σούπερ Λιγκ και η ΕΠΟ συμφώνησαν με τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει. Αυτή είναι μια καλή είδηση για όσους αγαπάμε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας -και σίγουρα είμαστε πολλοί.

Ο Βασιλειάδης ορθά αποφάσισε την επανέναρξη της λίγκας, όμως το θέμα είναι ότι οι φίλαθλοι που πάνε στα γήπεδα και στηρίζουν κάποια ομάδα σίγουρα αξίζουν ένα καλύτερο και πιο διάφανο προϊόν. Οι ίδιες οι ΠΑΕ πρέπει να αποφασίσουν αν θα τους το δώσουν.

Η ΑΕΚ με τις τελευταίες εξελίξεις στις δικαστικές αποφάσεις είναι -εκτός απροόπτου- η πρωταθλήτρια της φετινής περιόδου. Ήταν αγωνιστικά η καλύτερη ομάδα, με σωστή τακτική και άψογο σχέδιο. Με ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο, χωρίς να προκαλούν με δηλώσεις και συμπεριφορές κοινών χούλιγκανς.

Σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο (7.30 μ.μ.) η "Ένωση" υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, όποια ζόρια κι αν τραβάει, είναι πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό θα τον αντιμετωπίσουν ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του, σ' ένα γήπεδο στο οποίο αναμένεται να γίνει ρεκόρ εισιτηρίων.

Ο Ισπανός προπονητής, έμπειρος σε αυτές τις καταστάσεις δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν να υποτιμήσει τους "πράσινους" και στις συζητήσεις ειδικά με τους παίκτες του μίλησε για τη σοβαρότητα και τον σεβασμό που πρέπει να επιδείξουν στο "ξεχωριστό" αυτό παιχνίδι. Από την άλλη μεριά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, γνωρίζοντας τις σημερινές δυσκολίες και με τον κίνδυνο οι ποδοσφαιριστές του να παίξουν έχοντας το μυαλό τους αλλού, θέλησε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους. "Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Δεν ασχολούμαστε με όσα συμβαίνουν" τους τόνισε.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει με την αγωνιστική του συμπεριφορά να δείξει, έστω και με το έμψυχο υλικό που του έχει απομείνει, ότι θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά βαθμολογικά και σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Διοικητικά στο "τριφύλλι" η Μεγάλη Εβδομάδα έχει ξεκινήσει πριν από πολλές ημέρες και οι τρύπες που πρέπει να καλυφθούν είναι πολλές. Από αύριο οι προσπάθειες για να επιτευχθούν συμφωνίες και διακανονισμοί θα εντατικοποιηθούν για να καλυφθεί ένα μέρος των οφειλομένων. Όμως ο Αλαφούζος πρέπει να γνωρίζει ότι με μισές δουλειές σωτηρία δεν υπάρχει.

Σήμερα γίνονται και οι συναντήσεις Πανιωνίου - Ξάνθης (3 μ.μ.), Κέρκυρας - Λαμίας (5.15 μ.μ.) και Απόλλωνα - Λάρισας (5.15 μ.μ.). Αύριο ο αγώνας Αστέρα - Πλατανιά στην Τρίπολη (7.30 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL