Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Σχέδιο, παραγωγή, νοοτροπία, δύναμη, θετικά αποτελέσματα. Αυτή είναι η φετινή ΑΕΚ που διεκδικεί με αξιώσεις πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι η τέταρτη διαφορετική σεζόν στον πάγκο της "Ένωσης", η οποία όμως διαφέρει πολύ από τις τρεις προηγούμενες. Η φετινή είναι με τα δικά του θέλω, τις δικές του ιδέες, το δικό του πλάνο, κάτι που δεν είχε γίνει στις τρεις προηγούμενες... Ο Ισπανός τεχνικός φέτος πετυχαίνει μέχρι τώρα πράγματα, με όπλο τη δουλειά του, και ο μέσος φίλος της ΑΕΚ αισθάνεται ότι βλέπει κάτι που του αρέσει, ελπίζει σε τίτλους και καλύτερες ημέρες. Το ίδιο και ο Χιμένεθ, που αυτή τη στιγμή δείχνει πιο ήρεμος και πιο άνετος στο να μοιραστεί τη χαρά του με τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο (5.15 μ.μ.) είναι μια ακόμη ευκαιρία για την "Ένωση" να δείξει τις ικανότητές της...

Καλή ομάδα η Ξάνθη, είναι στο κυνήγι της προνομιούχου 5ης θέσης, αλλά δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει το... τρένο του Χιμένεθ.

Το ένα "χτύπημα" μετά το άλλο στον Ολυμπιακό. Μέσα σε 15 ημέρες από πρώτος στη βαθμολογία βρέθηκε τρίτος, εκτός Κυπέλλου, ενώ το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ του επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Οι "ερυθρόλευκοι", που έκαναν φυσικά έφεση, τώρα βρίσκονται εννέα πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, επτά από την ΑΕΚ, και μόλις έναν βαθμό πάνω από τον τέταρτο Ατρόμητο!

Στον Πειραιά οι προσδοκίες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου αποδείχθηκαν μη ρεαλιστικές. Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον συμβιβάζονται με την ιδέα του Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν δείχνουν αυτή την εποχή ικανοί για κάτι θεαματικό.

Ο Πανιώνιος, που κατά τη γνώμη μας ήταν άτυχος στην κλήρωση του Κυπέλλου, αφού θα βρει μπροστά του τον εξαιρετικό, αυτή την εποχή, ΠΑΟΚ, κατεβαίνει το βράδυ (7.30 μ.μ.) στο "Καραϊσκάκης" με διάθεση να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και ό,τι βγει...

Ελάχιστες ελπίδες του Πλατανιά για τη σωτηρία, θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το μεσημέρι στα Περιβόλια (3 μ.μ.). Στη Βοιωτία, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός έχουν την ευχέρεια το απόγευμα (5.15 μ.μ.) να παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες... Οι μέρες περνούν και η ΟΥΕΦΑ περιμένει ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό έως το τέλος του μήνα ότι έχει διακανονίσει τις οφειλές του. Στο "Τριφύλλι" εδώ και καιρό δεν κρύβουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Από την... άλλη μεριά, πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ΠΑΕ και εξελίξεις θα υπάρχουν τον Μάιο! Αύριο στη Λάρισα οι "Πράσινοι" αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ομάδα (7.30 μ.μ.) σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Σημ.: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη NOVA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL