Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
«Ελληνο-Ισπανική» μονομαχία για τα... πόδια του Κριστιάν Βασιλάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Ελληνο-Ισπανική» μονομαχία για τα... πόδια του Κριστιάν Βασιλάκη

Οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Ελλάδας, πρόκειται να δώσουν «μάχη», προκειμένου να εξασφαλίσουν για την εθνική ομάδα, της κάθε χώρας, τον νεαρό επιθετικό Κ.Βασιλάκη, που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη Marca.

Η ισπανική εφημερίδα, σημειώνει ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητά τα νέα είδωλα για το μέλλον του», τονίζοντας ότι ένα από αυτά είναι ο «Κριστιάν Βασιλάκης, επιθετικός της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, που μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Alkass Cup, που διεξήχθη πριν μερικές εβδομάδες στο Κατάρ».

Ο Κ.Βασιλάκης, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, έφτασε στην Ρεάλ, αφού πέρασε από τις ακαδημίες της Βαλένθια και της Βαγιαδολίδ.

Έχει ισπανική υπηκοότητα, μετά τη γέννησή του στην Ισπανία, αλλά «και από την Ελλάδα υποστηρίζουν την δυνατότητα να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο από τον πατέρα του».

«Το ενδιαφέρον είναι τέτοιο ώστε στην Ελλάδα σκέφτονται να τον καλέσουν για να αγωνιστεί από τις 21 Μαρτίου  στον προκριματικό γύρο της Elite για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 που θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Στην Ισπανία επίσης, οι τεχνικοί από τα κατώτερα κλιμάκια της ισπανικής ομάδας έχουν επίγνωση της ποιότητας του, αφού πρόκειται για ένα παιδί που έχει το χάρισμα του γκολ», σημειώνει η ισπανική εφημερίδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL