Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός

Δεν κράτησε πολύ η χαρά για το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό και ήρθε η ανώμαλη προσγείωση στη Νέα Σμύρνη και η ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο, βάζοντας σε σκέψεις το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ για την δύσκολη συνέχεια.

Ο ερχομός του Κροάτη Πράνιτς ("ελεύθερος" από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας) και ίσως του Φιγκερόα (επανέρχεται!) μπορεί να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες, όχι όμως στον βαθμό που θα ήθελαν οι φίλοι της ομάδας... Είναι νωρίς να κρίνουμε τις επιλογές των Αναστασίου και Νταμπίζα, ακόμη και γι' αυτούς που έβαλαν στο περιθώριο από την περσινή ομάδα, όμως ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους είναι λίγος...

Σήμερα στη "Λεωφόρο" άλλη μια δοκιμασία περιμένει τον "νέο" Παναθηναϊκό κόντρα στη δυνατή Βέροια (9.30 μ.μ.). Η ομάδα της Ημαθίας πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα, αλλά... έχασε τον προπονητή της! Παραιτήθηκε ο Γκόραν Στεβάνοβιτς, αφού - όπως είπε - άλλος έκανε τις μετεγγραφές της ομάδας. Χρέη υπηρεσιακού κάνει ο Στέφανος Γαϊτάνος, που ίσως είναι η αιτία αποχώρησης του Σέρβου τεχνικού.

Άλλα δύο παιχνίδια σήμερα (7.15 μ.μ.), με την Καλλονή να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη να αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Εργοτέλη. Αναμένεται "ανοιχτό" παιχνίδι στο Μαρούσι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εντυπωσιακός ο Εργοτέλης, ικανός για την έκπληξη στα Πηγάδια.

Αύριο (9.30 μ.μ.) στη Λιβαδειά παίζει ο Ολυμπιακός, ενώ νωρίτερα (7.15 μ.μ.) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και στην Κομοτηνή αγωνίζεται ο Παναιτωλικός. Καλή η παρουσία - για ένα ημίχρονο - του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, "ανάσα" για τον Μίτσελ. Μεγάλη μετεγγραφή για τον Λεβαδειακό ο Ολιβιέ Καπό (με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα Γαλλίας, Αγγλίας και Ισπανίας), αλλά και με αρκετές αδυναμίες η ομάδα του Τάκη Λεμονή. Με απουσίες στην άμυνα ο Αστέρας, κάτι που μπορεί να τον εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας...

Το όνειρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ "πέταξε" για τον ΠΑΟΚ. Τα λάθη του Στέφενς στοίχισαν στον ΠΑΟΚ, επικίνδυνο το παιχνίδι με τον ικανό για όλα Πανιώνιο. Βελτιωμένος ο Πανθρακικός, ισάξιος του φαίνεται ο Πανθρακικός. Παιχνίδι "ειδικών συνθηκών" ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά την Δευτέρα (9.30 μ.μ.) στο Ηράκλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL