Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο Παναθηναϊκός για να επιζήσει πουλάει ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί του μπορούν να έχουν τη γνώμη τους και τα αισθήματά τους να είναι σεβαστά. Όμως, όπως έχουν τώρα τα πράγματα στην ΠΑΕ, χρειάζεται ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης. Όσοι δεν συμφωνούν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, όμως από την άλλη μεριά μήπως έχουν την υποχρέωση να πηγαίνουν και στο γήπεδο της Λεωφόρου, ώστε να μην είναι άδειο;

Το σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει και, αν στο τέλος όλα θα πάνε καλά, θα φανεί τους επόμενους δύο μήνες.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παραχωρήσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν ειδοποιηθεί να βρουν μέσα στον Ιανουάριο ομάδες. Όμως μετά από επιθυμία του Όσκαρ Γκαρθία ο Μεχντί Καρσελά ενσωματώθηκε εκ νέου στην ομάδα, "πανέτοιμος" να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια. Ο Ισπανός προπονητής ίσως θελήσει να κρατήσει και άλλον υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστή, αφού όλοι περίπου βρίσκονται στο μικροσκόπιό του. Ο Γκαρθία όσους δεν παίζουν στους επίσημους αγώνες τους βλέπει σε παιχνίδια με την Κ-20 στον Ρέντη (!), ώστε να μην χάσει κάποιον που δεν υπολόγιζε ο Λεμονής. Ο Ολυμπιακός το βράδυ στο "Καραϊσκάκης" αντιμετωπίζει την Ξάνθη (7.30 μ.μ.) σ' ένα παιχνίδι δύσκολο, όπου δεν επιτρέπονται δοκιμές.

Ο ΠΑΟΚ μάλλον έχει αργήσει στον χειμερινό του σχεδιασμό. Η ομάδα πηγαίνει φουλ για τον τίτλο και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει ήδη ενισχυθεί με παίκτες έτοιμους. Το μεσημέρι στην Τούμπα η αποστολή του κόντρα στον Απόλλωνα (3 μ.μ.) φαίνεται "εύκολη", όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στον Ατρόμητο δεν τα παρατάνε: και μετεγγραφές γίνονται και μια ήττα δεν τους αλλάζει τα σχέδια. Αισιόδοξος ο Νταμίρ Κάναντι, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει το απόγευμα στα Γιάννενα (5.15 μ.μ.) απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Ο ΠΑΣ στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ ήταν άτυχος αλλά έδειξε τις ικανότητές του. Είναι καλή η ομάδα του Πετράκη και την αδικεί η βαθμολογική της θέση.

Ο Πανιώνιος κινείται γρήγορα στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, αφού οι απώλειες των Μασούντ και Χατζησαφί πρέπει να καλυφθούν.

Στο Αγρίνιο δοκιμάζονται το απόγευμα (5.15 μ.μ.) οι "Νεοσμυρνιώτες" κόντρα στον Παναιτωλικό του Δέλλα, που νίκησε στο Περιστέρι, δείχνοντας τις ικανότητές του... Στη Λαμία η τοπική ομάδα δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα της. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι καλύτερη ομάδα και το παιχνίδι αμφίρροπο (5.15 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL