Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Από την... ιστορία του Όσκαρ Γκαρθία μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για νέο προπονητή! Ο... καπνός από την Ισπανία προκάλεσε... φωτιά στη χώρα μας και έδωσε "τροφή" για σχόλια εντός και εκτός Ρέντη. Στη μία πλευρά οι υποστηρικτές του Τάκη Λεμονή και στην άλλη εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πρέπει να αντικατασταθεί πολύ σύντομα, με κάποιον άλλο, πιο σύγχρονο.

Άλλο ωστόσο η γνώμη και η επιθυμία και άλλο τι συμβαίνει πραγματικά. Οι τοποθετήσεις της διοίκησης των "ερυθρολεύκων" έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριζαν στην Ισπανία διάφορες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Γκαρθία ήταν ένας από τους προπονητές με τους οποίους συνομιλούσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το τελευταίο δίμηνο! Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα χειριστεί αυτή την υπόθεση η ομάδα του Πειραιά το επόμενο διάστημα, αφού το πρόβλημα προφανώς δεν είναι αν θα μείνει ή θα φύγει ο Λεμονής, αλλά κατά πόσο η εικόνα του Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο...

Στην ΑΕΚ, οι δύο βασικές προτεραιότητες του Μανόλο Χιμένεθ "εξυπηρετήθηκαν" γρήγορα, με την έλευση στον σύλλογο των Μασούντ και Μοράν, ενώ η ΠΑΕ έχει μπροστά της έναν ολόκληρο μήνα να "ζυγίσει" τις επιλογές της, προκειμένου να φτάσει σε δύο ακόμη μετεγγραφές (ειδικά αυτή του αριστερού επιθετικού). Στον Παναθηναϊκό, το... αλαλούμ συνεχίζεται, οι δανεικοί αποχωρούν, άλλοι πωλούνται, ο Ουζουνίδης θα μείνει, όπως φαίνεται, με ρόστερ 17 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων πολλοί είναι από την ομάδα Κ20!

Το... ρεπό της Σούπερ Λιγκ λόγω των εορτών τελείωσε, με όλες τις ομάδες περίπου έτοιμες να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Μια μεγάλη διακοπή πρωταθλήματος, ιδίως στην εορταστική περίοδο, επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές γιατί κάπου... ξεχνιούνται. Όλα τα παιχνίδια λοιπόν της 16ης αγωνιστικής κρύβουν... παγίδες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο: Πανιώνιος - Κέρκυρα (3 μ.μ.), ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (5.15 μ.μ.), Παναιτωλικός - ΑΕΚ (7.30 μ.μ.).

Κυριακή: Παναθηναϊκός - Πλατανιάς (3 μ.μ.), Λαμία - Ξάνθη (5.15 μ.μ.), ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρα Τρίπολης (5.15 μ.μ.), Λάρισα - Ολυμπιακός (7.30 μ.μ.).

Τη Δευτέρα η αναμέτρηση Απόλλωνα Σμύρνης - Ατρομήτου (7.30 μ.μ.) στη Ριζούπολη. Τα... φώτα σε Αγρίνιο και Λάρισα, όπου δύσκολα θα περάσουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός αντίστοιχα. Δοκιμάζεται ο Ατρόμητος στο "Γιώργος Καμάρας", φαβορί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ρίξει κατηγορία τον ουραγό Πλατανιά...

Σημ.: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη NOVA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL