Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Μπήκαμε ήδη στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, και ειδικά αυτές που διεκδικούν το πρωτάθλημα (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος), επείγονται να ενισχυθούν σε θέσεις όπου θεωρούν ότι έχουν αδυναμίες.

Τον χειμώνα οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι ή φεύγουν με μετεγγραφή δεν είναι οι καλύτεροι, όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις με παίκτες που δείχνουν... άλλη συμπεριφορά στη νέα τους ομάδα!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν τη μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια να κινηθούν με περισσότερες μετεγγραφές αυτές τις ημέρες, ενώ ΑΕΚ και Ατρόμητος, πιο συγκρατημένοι, θα ψάξουν... ευκαιρίες.

Ο Τάκης Λεμονής και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν να ασχοληθούν και με παίκτες που φεύγουν, κάτι που δεν ισχύει για τον Μανόλο Χιμένεθ...

Στην Τούμπα μόνο μια λέξη κυριαρχεί για το 2018: "Πρωτάθλημα". Ο Ιβάν Σαββίδης, αντί ευχών, έστειλε μήνυμα τίτλου από το Ροστόφ: "Διαθέτουμε ένα ρόστερ πρωταθλητών. Κυρίαρχος στόχος ο τίτλος στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ" τόνισε ο ιδιοκτήτης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ!

Στον Πειραιά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει γρήγορα! Ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι τη χειμερινή περίοδο δεν "χτίζονται" ομάδες και οι διορθωτικές κινήσεις εμπεριέχουν υψηλό ρίσκο. Όμως, δείχνουν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη χάσουν τον φετινό τίτλο.

ΑΕΚ και Ατρόμητος, με χαμηλούς τόνους, κάνουν τα δικά τους όνειρα... Άλλωστε Μελισσανίδης και Σπανός, χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχουν τις ικανότητες να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε κάτι που άλλοι θεωρούν σίγουρο!

Σημαντικές απώλειες για τον Πανιώνιο οι Χατζισαφί (Ολυμπιακός Μασούντ (ΑΕΚ) και Οικονόμου (Παναθηναϊκός). Στη Ν. Σμύρνη υπάρχει γενικώς... ανησυχία, όμως ο Ιανουάριος θα δείξει.

"Άλλη" ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι του, θα κυνηγήσει την... Ευρώπη στον δεύτερο γύρο...

Αισιοδοξία στη Λάρισα, που εδραιώθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ μετά τις τελευταίες επιτυχίες της. Κούγιας και Φυντάνης γνωρίζουν καλά την μπάλα, αλλά πρέπει να φτιάξουν και τις σχέσεις τους με τους οργανωμένους της θεσσαλικής ΠΑΕ...

Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννενα, στη μέση της βαθμολογίας, δεν θα κινδυνεύσουν, όμως δεν φαίνονται ικανοί για κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσιάζουν αυτή την εποχή...

Στον Παναθηναϊκό η... μισή ομάδα φεύγει, οι προσφυγές συνεχίζονται. Πολύ δύσκολη η αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η Λαμία τα πήγε καλά στον πρώτο γύρο. Πολλά οφείλονται στον Μπάμπη Τεννέ.

Καλή ομάδα ο Λεβαδειακός, όμως έχασε... τζάμπα βαθμούς και έμεινε πίσω!

Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης σε δύσκολη θέση, σωστή η κίνηση του Μονεμβασιώτη να φέρει τον Γιώργο Παράσχο στη Ριζούπολη.

Η Κέρκυρα, με νέο προπονητή τον Σάκη Τσιώλη, προλαβαίνει να σωθεί.

Πολύ πίσω έχει μείνει ο ουραγός της Σούπερ Λιγκ Πλατανιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL