Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Σε καθεστώς επιτήρησης βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός από την ΟΥΕΦΑ και τα πράγματα ενδεχομένως να γίνουν χειρότερα.

Στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το "τριφύλλι" δύσκολα θα πάρει άδεια τον Μάρτιο, αν και αγωνιστικά δύσκολα θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λιγκ! Ο κίνδυνος όμως είναι ορατός για τον Ιανουάριο, όταν η ΠΑΕ ίσως να μην μπορεί να κάνει μετεγγραφές! FIFA και UEFA έχουΝ ενημερωθεί για τις οφειλές του συλλόγου προς παίκτες και ομάδες και, αν δεν υπάρξει νέος διακανονισμός, η απαγόρευση είναι πολύ κοντά.

Βλέπετε, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα πουλήσει ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να φέρι και αντικαταστάτες με ελάχιστα χρήματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρώτη φορά σκέφτηκε το "αντίο" μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εκείνη η εμφάνιση τον προβλημάτισε, αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει και να δώσει τη δική του μάχη.

Ακολούθησαν τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα με Αστέρα, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Πανιώνιο, που τον έφεραν στα όριά του. Φαίνεται πλέον ότι έχει φθαρεί περισσότερο ψυχολογικά και σήμερα το βράδυ, στη μάχη της ομάδας του στην Τούμπα κόντρα στον δυνατό ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ.), παίζονται πολλά ως προς τις αντοχές του. Ο Ουζουνίδης ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του διαρκή μάχη, πάθος και δύναμη! Μια ήττα μεγάλης έκτασης στη Θεσσαλονίκη μάλλον θα τον οδηγήσει στην παραίτηση, αφού και στον οικονομικό τομέα δεν διακρίνει φως.

Από την άλλη πλευρά στον ΠΑΟΚ η εξοντωτική τιμωρία των επτά αγωνιστικών ανήκει στο παρελθόν και η Τούμπα ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους φιλάθλους του "Δικεφάλου". Η ΠΑΕ, με την αναφορά της "Εμείς ξανά μαζί" σε βίντεο που ετοίμασε, καλεί τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν σήμερα το γήπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να βγει δυνατά στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι (!), στηρίζει τον Λουτσέσκου και επαναλαμβάνει διαρκώς την επιθυμία του για συσπείρωση προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ...

Το μεσημέρι στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης (3 μ.μ.), το απόγευμα οι αγώνες Ατρόμητου - Λεβαδειακού (5.15 μ.μ.) και ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισας (5.15 μ.μ.). Αύριο η πρωτοπόρος ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα (7.30 μ.μ.).

Σημείωση: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL