Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ουσιαστικά εκτός στόχων είναι φέτος ο Παναθηναϊκός. Τι ψάχνουν φέτος στη Σούπερ Λιγκ οι "πράσινοι"; Κανείς πια δεν καταλαβαίνει. Έβγαλαν πάθος, νίκησαν τον Ολυμπιακό, ισοφάρισαν στην εκπνοή του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά μέχρι εκεί. Αυτήν την εποχή πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη είναι, παρά στα υψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα!

Μεγάλο πρόβλημα το οικονομικό για τον Παναθηναϊκό, που τον βασανίζει χωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Ο επενδυτής που θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ δεν υπάρχει και το μαρτύριο ατελείωτο. Κάθε ώρα το μόνο θέμα είναι τα λεφτά και ποιος ποδοσφαιριστής θα φύγει για να μπουν χρήματα στο ταμείο!

Θλίψη και μιζέρια στον σύλλογο, με το μυαλό των παικτών να μην είναι στην μπάλα. Αγωνιστικά προκοπή μάλλον δεν βγαίνει, όσο και αν προσπαθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μαζέψει την κατάσταση. Πρώτος στόχος η ομάδα να μην μείνει έξω από την πρώτη εξάδα!

Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κεφάλαιο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν ταιριάζει αυτή η εικόνα του στη Σούπερ Λιγκ. Προφανώς το πρόβλημα αφορά τους ανθρώπους του για την κατάσταση αυτή. Δικαίωμα του Αλαφούζου να μην βάλει άλλα χρήματα, ο ίδιος όμως έδινε εγγυήσεις το καλοκαίρι (πολλές μετεγγραφές) που τώρα δεν τηρεί!

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάνει βαθμούς από τους πιστωτές (!) και όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότεροι σκέφτονται τα χειρότερα. Το καράβι βυθίζεται και μαγικά δεν υπάρχουν. Πρέπει να γίνουν γρήγορα διακανονισμοί οφειλών με εγγυήσεις για να αποκτήσει ο σύλλογος σταθερότητα και όραμα. Το να σχολιάζουμε κάθε φορά το πώς έπαιξε ένα σύνολο παικτών που γνωρίζει ότι τον Ιανουάριο δεν θα είναι στην ΠΑΕ (οι μισοί θα έχουν φύγει!) είναι σίγουρα ανώφελο.

Σήμερα το μεσημέρι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν να νικήσουν τον Πανιώνιο (3 μ.μ.). Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι "Νεοσμυρνιώτες" δεν θα είναι στα καλύτερά τους, αφού φέτος παρουσιάζονται με πολλά προβλήματα στην άμυνά τους.

Το απόγευμα οι αγώνες Λάρισας - ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ.) και Λαμίας - Παναιτωλικού (5.15 μ.μ.). Το βράδυ δύσκολη η αποστολή της ΑΕΚ στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό (7.30 μ.μ.).

Αύριο η συνάντηση Πλατανιά - Ατρόμητου στα Χανιά (7.30 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL