Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
14.8°C20.7°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.2°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
12.0°C17.7°C
2 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C17.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C17.9°C
0 BF 87%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΣΕΒΙΛΛΗ / Μπροστά στην υγεία, τι είναι μια πρόκριση...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΣΕΒΙΛΛΗ / Μπροστά στην υγεία, τι είναι μια πρόκριση...

Ο Μπερίσο στην αγκαλιά των παικτών της Σεβίλλης

Την Τρίτη το βράδυ, στο ντέρμπι του 5ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, ο διαφαινόμενος "περίπατος" της Λίβερπουλ στη Σεβίλλη μετατράπηκε σε "εφιάλτη" για το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ και σε θρίαμβο για την ομώνυμη τοπική ομάδα, που, ενώ βρέθηκε να χάνει 0-3 στο 30', κατάφερε να φτάσει στο 3-3 με τη λήξη του αγώνα.

Αυτή η ισοπαλία κάνει την ομάδα της Ανδαλουσίας φαβορί για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, αλλά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που παίκτες και προπονητής έγιναν μια αγκαλιά μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Κάποιοι από τους παίκτες της ισπανικής ομάδας ήξεραν ήδη από το ημίχρονο ότι ο προπονητής τους Εντουάρντο Μπερίσο πάσχει από καρκίνο του προστάτη, κάτι που αποκάλυψε αμέσως μετά και η ιστοσελίδα sevillainfo.es.

Η διοίκηση της Σεβίλλης επιβεβαίωσε την επόμενη μέρα τα δυσάρεστα νέα για τον Μπερίσο. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Αργεντινός τεχνικός της ισπανικής ομάδας πάσχει από αδενοκαρκίνωμα του προστάτη και το προσεχές διάστημα, έπειτα από σειρά νέων εξετάσεων, θα αποφασιστεί η μέθοδος αντιμετώπισης της ασθένειας. Ο ισπανικός σύλλογος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον 48χρονο προπονητή, χωρίς να κάνει καμία νύξη για αντικατάστασή του.

Οι παίκτες της Σεβίλλης, μέσω του αρχηγού της ομάδας Νίκο Παρέχα, έστειλαν ένα συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης προς τον τεχνικό τους: "Ζούμε δύσκολες στιγμές σε αυτή την οικογένεια που λέγεται Σεβίλλη. Ο προπονητής μας Εδουάρδο Τότο Μπερίσο έχει να δώσει μπροστά του μια σκληρή μάχη και εμείς, οι παίκτες του, θέλουμε να τον βοηθήσουμε να την κερδίσει. Έτσι, μέσα από αυτή εδώ την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε την ανιδιοτελή μας στήριξη και να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή τη στιγμή. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση και του μεταφέρουμε κάτι που υπάρχει στο κλαμπ εδώ και πολλά χρόνια: Ποτέ δεν πρέπει να παραιτείσαι!".

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα, πέρα από το μήνυμα συμπαράστασης που έστειλε, προσφέρει τους γιατρούς της στον Μπερίσο, εφόσον ο ίδιος το θελήσει, λόγω του ότι αντιμετώπισαν παρεμφερή περιστατικά, όπως του Ερίκ Αμπιντάλ και του Τίτο Βιλανόβα, και έχουν τις γνώσεις για να τον βοηθήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL