Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Πικρό και τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό. Περισσότερο το πίστευαν οι φίλοι του, παρά η ομάδα! Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν για ακόμη μια χρονιά κατώτεροι των περιστάσεων. Λάθη τακτικής; Λάθος πλάνο; Ποδοσφαιριστές με προσωπικά προβλήματα; Ερωτήσεις που μοιάζουν ρητορικές, όμως η ομάδα του Πειραιά και αδούλευτη φάνηκε, και με πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές της!

Σαφώς και η κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του Τάκη Λεμονή, αφού όταν ανέλαβε την ομάδα, βρήκε ποδοσφαιριστές που δεν είχε επιλέξει ο ίδιος. Πριν από αυτόν, ο Χάσι δόμησε ένα ρόστερ με πολλούς "ίδιους" παίκτες (Φορτούνης, Μάριν, Οφόε, Καρσελά, Ζιλέ, Πάρντο), αφήνοντας κενά σε άλλες θέσεις, νευραλγικές!

Η Σπόρτιγκ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και του το έδειξε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, εύκολα και χωρίς "κόπο"! Οι Πορτογάλοι απέδειξαν ότι το επιθετικό παιχνίδι, θέλει πλάνο, ταλέντο, πάθος, αλλά και συνεργασίες. Τώρα, στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και φάνηκε στη Λισσαβώνα με την τακτική του να αποφύγει να δεχτεί πολλά γκολ, ώστε σήμερα στην Κέρκυρα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (7.30 μ.μ.), να παρουσιαστεί με σχετικά καλή ψυχολογία. Ο δρόμος ωστόσο για την ομάδα του Τάκη Λεμονή προβλέπεται, μακρύς και ανηφορικός όταν για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο μπορούν και... θέλουν να βοηθήσουν.

Άνω - κάτω ο Πανιώνιος μετά τη νέα ήττα του στην Ξάνθη. "Άδεια", κατά τη διοίκηση του συλλόγου, δόθηκε στους Σοτζέι και Οικονόμου, για να... ηρεμήσουν και να επανέλθουν όταν... πρέπει στις υποχρεώσεις τους στην ομάδα. Φέτος, στα αποδυτήρια του Πανιωνίου τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, ενώ η ομάδα παρουσιάζεται με πολλά προβλήματα (ιδιαίτερα στην άμυνα) στον αγωνιστικό χώρο. Κρίσιμο για τους "κυανέρυθρους" το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη (3 μ.μ.). Καλύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακόμη πιο δυνατή με την επιστροφή του Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, αλλά και με οπαδούς της (πήρε 400 εισιτήρια η ΠΑΕ) στις εξέδρες...

Το απόγευμα οι αγώνες Αστέρα Τρίπολης - Λεβαδειακού (5.15 μ.μ.), και Παναιτωλικού - Λάρισας (5.15 μ.μ.) με τους γηπεδούχους να έχουν μικρό προβάδισμα. Άσχημα φέτος τα πράγματα για τον ουραγό της Σούπερ Λιγκ Πλατανιά. Δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, ελάχιστες οι ελπίδες του να μην ηττηθεί αύριο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην πολύ ανώτερή του ΑΕΚ (7.30 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL