Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το αποτέλεσμα που πήρε καταγράφονται ως ξεχωριστές στιγμές στην ιστορία του. Οι "ερυθρόλευκοι", με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και κακή ψυχολογία μετά την ήττα στη Λεωφόρο, κατάφεραν η μεγάλη αντίπαλός τους να αφήσει τους πρώτους βαθμούς της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός είχε δύο αντιπάλους. Ο πρώτος ήταν η μεγάλη ομάδα της Καταλωνίας και ο δεύτερος ο φόβος που είχε αφήσει το παιχνίδι με τη φοβερή εκείνη την ημέρα Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στο οποίο κινδύνεψε με διασυρμό. Με αυτά τα δεδομένα, ο Τάκης Λεμονής σωστά αποφάσισε να παρουσιάσει στο Φάληρο έναν Ολυμπιακό αμυντικά γεμάτο, με διπλή ζώνη άμυνας.

Άριστοι όλοι οι αμυντικοί του σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα που έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά "καθάρισε" ο Προτό με τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις του. Το 0-0 είναι τιμητικό για τους "ερυθρόλευκους" κι αν τους δώσει την αυτοπεποίθηση που ψάχνουν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, θα μιλάμε για παιχνίδι που άλλαξε τη χρονιά τους!

Σούπερ Λιγκ: Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι δυνατοί προχωρούν. Και για την ΑΕΚ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έρχονται αγώνες δύσκολοι και απαιτητικοί, στην πρόκληση των οποίων πρέπει να αντεπεξέλθει δίχως τον εξαιρετικό της αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, που χάνει τη φετινή σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Η ΑΕΚ έχει σκορπίσει αβέρτα βαθμούς στην εγχώρια διαδικασία του πρωταθλήματος. Όμως το διπλό στη Νέα Σμύρνη, σε μια δύσκολη έδρα, έδειξε ότι αν το πιστέψει, μπορεί να τα καταφέρει στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Μεγάλος αντίπαλός της σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΟΚ (7.30 μ.μ.), που ήρθε χωρίς τον Χοσέ Μαουρίσιο στην αποστολή του. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με Ρόμπερτ Μακ και Πρίγιοβιτς στην επίθεση, είναι ικανή για όλα...

Νωρίς στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό Πλατανιά (3 μ.μ.), που βαδίζει πλέον χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του. Το απόγευμα οι αγώνες Κέρκυρας - Λάρισας (5.15 μ.μ.) και Απόλλωνα Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ.). Αύριο η συνάντηση Λεβαδειακού - Λάρισας (7.30 μ.μ.) στη Βοιωτία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL