Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στη Σούπερ Λιγκ μετά από οκτώ αγωνιστικές έχουμε πλέον μια σχεδόν πλήρη εικόνα των 16 ομάδων τουλάχιστον μέχρι τις μεταγραφές του Γενάρη, όπου κάποιοι που έχουν οικονομική ευχέρεια θα μπορέσουν να βελτιώσουν κάποιες αδυναμίες τους. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δείχνουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος. Έκπληξη ο πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή Ατρόμητος (!) στην πεντάδα όπως πάντα τα τελευταία τρία χρόνια ο εντυπωσιακός Πανιώνιος. Πολλά τα ερωτηματικά για τον Παναθηναϊκό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και λύση δεν βρίσκεται! Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός, δεν δείχνουν ότι θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε ότι θα αποφύγουν η Κέρκυρα, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και το μεγάλο παιχνίδι Πανιωνίου - ΑΕΚ στη Ν. Σμύρνη. Στη μονομαχία των "αιωνίων" δεν υπάρχει όπως πάντα φαβορί σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι.

Από τη μία πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βιώνουν καταστάσεις οικονομικής αβεβαιότητας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσπαθεί να τους κρατάει συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό κομμάτι!

Ένας δρόμος δύσκολος για τους "πράσινους" που πρέπει να έχουν αντοχές...

Στον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας σε μια δύσκολη περίοδο και τώρα προσπαθεί να βελτιώσει ό,τι μπορεί!

Πάντως απέναντι στον ΠΑΟΚ οι "ερυθρόλευκοι" απέδειξαν ότι δύσκολα θα παραχωρήσουν τα σκήπτρα τους στη Σούπερ Λιγκ.

Κέρδιζαν κάθε προσωπική μονομαχία στο τερέν και στο τέλος ανταμείφθηκαν με μια σημαντική νίκη, όπως φαίνεται με την ίδια τακτική θα παρουσιαστούν και στο "Απόστολος Νικολαΐδης" χωρίς φαβορί και το σπουδαίο παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη. Σταθερός αγωνιστής ο Πανιώνιος, με αδυναμίες όμως στην άμυνα. Άνω - κάτω η ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τον αξιόμαχο Ατρόμητο. Πολλά τα ερωτηματικά για τις επιλογές του Χιμένεθ. Το πλήρες πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ.

Σάββατο: Λάρισα - Λεβαδειακός (3 μ.μ.), Γιάννενα Κέρκυρα (5.15 μ.μ.), Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (7.30 μ.μ.)

Κυριακή: Ξάνθη - Ατρόμητος (3 μ.μ.), Λαμία - Πλατανιάς (5.15 μ.μ.), Παναιτωλικός - Απόλλων (5.15 μ.μ.), Πανιώνιος - ΑΕΚ (7.30 μ.μ.).

Δευτέρα: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (7.30 μ.μ.).

ΣΗΜ.: Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη NOVA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL