Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.0°C
4 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.6°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.0°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 35%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Φιλοδοξίες δεν υπήρχαν. Πόσες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν να παίξουν με σοβαρές αξιώσεις στο Καμπ Νάου; Τον νικητή τον... γνωρίζαμε πριν από την έναρξη του αγώνα Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν το μικρότερο σκορ, και από τη στιγμή που το κατάφεραν πάνε σήμερα ήρεμα στο μεγάλο παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (8.30 μ.μ.) στο Καραϊσκάκης. Η τακτική του Τάκη Λεμονή στη Βαρκελώνη σίγουρα ήταν σωστή. Με το έμψυχο υλικό που έχει στη διάθεσή του δεν είναι δυνατόν να ζητάει πολλά. Γέμισε τον χώρο του κέντρου με πολλούς ποδοσφαιριστές του και περίμενε.

Ξέρετε η τύχη στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο και πάντα ελπίζεις κόντρα σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που ίσως δεν βρεθεί στην ημέρα του! Το γκολ του Νικολάου στο τέλος του αγώνα κάνει το ποτήρι να φαίνεται μισογεμάτο στον Ολυμπιακό. Ο Λεμονής κέρδισε από την αναμέτρηση τον Ζιλέ (χαρισματικός παίκτης), αλλά και τον Μποτία, που επανήλθε δυνατός. Οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζοντας πλέον ότι η τρίτη θέση στον όμιλο, ίσως είναι απαγορευτικό όνειρο λόγω της δυναμικότητας της Σπόρτιγκ, έχουν ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Όλοι στον Ολυμπιακό ακόμη και στην Καταλωνία, το μυαλό τους το είχαν στον ΠΑΟΚ (!), σ' ένα παιχνίδι που θέλουν να επικρατήσουν.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ, έρχεται στο Φάληρο με φόρα. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από καιρό, δείχνει να αποκτά αγωνιστική ταυτότητα, βρίσκοντας αυτήν την εποχή και τον κατάλληλο ρυθμό.

Ο Λουτσέσκου έχει τακτοποιήσει τις περισσότερες εκκρεμότητες σχετικά με το σχήμα και την ενδεκάδα και ο ΠΑΟΚ βγάζει ποιότητα ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά. Είναι αλήθεια ότι φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαθέτει δημιουργούς και έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης να τελειώνει τις φάσεις σωστά (Πρίγιοβιτς).

Ίσως ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσέσκου έχει βρει τις λύσεις. Ο Λεμονής το παλεύει...

Νωρίς στην Τρίπολη, δοκιμάζεται ο Πανιώνιος κόντρα στον δυνατό Αστέρα (4.00 μ.μ.) και όλα είναι ανοιχτά. Το απόγευμα οι συναντήσεις Απόλλωνα Σμύρνης - Ξάνθης (6.15 μ.μ.) και Πλατανιά - Λάρισας (6.15 μ.μ.). Αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ υποδέχεται τον πολύ καλό φέτος Ατρόμητο (7.30 μ.μ.) σ' ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό. (Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL