Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Γ.Βασιλειάδης: Η εθνική ομάδα μπάσκετ είναι η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Βασιλειάδης: Η εθνική ομάδα μπάσκετ είναι η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων

«Κοντά στην εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα, θα βρίσκεται η αθλητική ηγεσία», όπως είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

O ίδιος υποδέχθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο «Ελ. Βενιζέλος», κα ιδήλωσε ότι η εθνική ομάδα δεν αποκλείστηκε λόγω κακών εμφανίσεων, διευκρινίζοντας ότι το σημαντικό μετά από μια τέτοια εξέλιξη είναι «να σηκώνεσαι πιο δυνατός».

«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Εάν είχαν μπει κάποια σημαντικά καλάθια, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Παραμένουμε κοντά στην εθνική ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν αποκλειστήκαμε επειδή ήμασταν χάλια. Το σημαντικό είναι να συνεχίζεις. Να σηκώνεσαι όταν πέφτεις.

» Η εθνική ομάδα μπάσκετ είναι η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων. Είμαστε δίπλα σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό, στο μέτρο που μπορούμε, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα που δεν ήρθε η διάκριση, αλλά το σημαντικό είναι να προχωράνε. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα. Να έχουν τα παιδιά την υγεία τους και να κυλήσει μια όμορφη αθλητική χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL