Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Για έναν προπονητή, είναι σημαντικό η ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο εκτός από το να παίρνει αποτελέσματα, διότι έτσι θα φέρει πιο κοντά τον φίλαθλο κόσμο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στον Παναθηναϊκό, θεωρεί ότι η αρνητική κατάσταση γυρίζει, ελπίζοντας πολύ στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου μετά την πώληση και του Ζέκα.

Η χρονιά για τους "πράσινους" δεν ξεκίνησε καλά. Έμειναν νωρίς εκτός Ευρώπης, πλήγμα οικονομικό και αγωνιστικό... Το να ξεκινούν επίσης με δύο ισοπαλίες στη Σούπερ Λιγκ, σε "εύκολα" παιχνίδια, είναι ακόμη μια βαθμολογική πληγή. Στο μυαλό, όμως, του Ουζουνίδη είναι το πρωτάθλημα, και καλά κάνει και δεν το φωνάζει δημοσίως...

Δεν είναι στη νοοτροπία του να τα παρατάει και αυτό θέλει να μεταδώσει στην ομάδα του. Γνωρίζει ότι θα χρειαστεί μεγάλη μάχη, διάρκεια και νοοτροπία νικητή για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Αγωνιστικά, πέρυσι, ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός στη Λεωφόρο, αλλά στις εκτός έδρας συναντήσεις φανέρωνε τρανταχτές αδυναμίες. Οι νίκες μακριά από το σπίτι σου, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σε κάνουν μεγάλη ομάδα. Σήμερα, στην Κέρκυρα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (8.30 μ.μ.), ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε μια νέα αρχή, με μια αξιόλογη εμφάνιση... Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο ήττες το πρωτάθλημα, δείχνοντας πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές τους! Σίγουρα είναι νωρίς να κριθούν, όμως πρέπει να προσπαθήσουν πολύ...

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της με έναν αγώνα - παγίδα, καθώς υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Λάρισα (6.15 μ.μ.), δίχως την παρουσία των οπαδών της, σβήνοντας τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής της.

Οι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για την αρχική ενδεκάδα διαφοροποιούνται μετά την απόκτηση του Αραούχο, αλλά και του Κονέ... Οι φιλοξενούμενοι, με την αρχική τους εικόνα, φαίνονται ικανοί για όλα...

Νωρίς στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος, που ξεκίνησε εντυπωσιακά με δύο στα δύο, υποδέχεται τον Παναιτωλικό (4 μ.μ.) έχοντας τον πρώτο λόγο, ενώ αργότερα, στη Βοιωτία, ο δυνατός φέτος Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Πλατανιά (6.15 μ.μ.).

Ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες σημαντικές μετεγγραφές του, δύσκολη όμως η αποστολή του αύριο, στη Ριζούπολη, κόντρα στον Απόλλωνα (7.30 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL